ANNO is back!

Muistatteko iki-ihanan Annon, mitä myytiin Kodin1ssä sekä Anttilassa, mutta hävisi kyseisten tavarataloketjujen konkurssien myötä? Myöhemmin huhut alkoivat kiertämään ja kertoivat, että Anno palaisi takaisin markkinoille ehkäpä jonkun muun ketjun nimen alla. Anno-fanien odotus palkitaan pian, kun kotimaisen sisustustuotesarjan tarina saa jatkoa itsenäisenä brändinä ja Anno Collectionin uusi mallisto julkistetaan 13.9.2017 Habitare-messuilla. Samalla päivämäärällä aukeaa Annon verkkokauppa sekä jälleenmyyjät julkistetaan.
Mahtavaa! Itse odotan Annon paluuta kuin kuuta nousevaa ja on ollutkin ihana nähdä pitkin kesää maistiaisia tulevasta mallistosta Annon Instagram-tililtä. Lisäksi eilen ja tänään usea seuraamani Instagram-tili on tarjoillut lisää ihania tunnelmia tulevasta. Odotan koko malliston näkemistä kovasti, mutta suurella mielenkiinnolla olen seurannut myös Susanna Ventoa, sillä hän on yhteistyössä Annon kanssa suunnitellut uuteen mallistoon Myrtillus-kokoelman. Suuren suosion saanut Jalpaikka-matto on Susannan suunnittelun tulosta vuodelta 2014, joka tullaan näkemään myös Myrtillus-kokoelmassa, uudessa tummemmassa värissä.


                            *
                     *
*Tähdellä merkityt kuvat Susanna Vennon blogista Varpunen
Annon tuotteet ovat IG-maistiaisten mukaan olleet ihanan maanläheisiä ja luonnonmukaisia. Pellava, sametti ja villa sekä keramiikka ja lasi näyttänee olevan  keskeisiä materiaaleja kokoelmassa. Mallisto vaikuttaa ihanan seesteiseltä ja värimaailma rauhallisen luonnolliselta. Susannan suunnittelema Myrtillus-kokoelma onkin lehtitiedotteen mukaan saanut inspiraationsa luonnosta ja käsitöistä. Sama linja näkyy Annon malliston muissakin tuotteissa, joten on ilmeistä, että visio koko malliston yleisilmeestä on Susannan ja Annon välillä kohdannut täysin.

Aivan ihania tuotteita siis tiedossa. Pellava lakanoita, villamattoja, keraamisia astioita ja käsinpuhallettuja maljakoita, sisustuskoreja. Kuinka maltankaan odottaa vielä pari viikkoa!
Uusi Anno-kokoelma on siis nähtävillä Habitare-messuilla 13.-17.9.2017, sekä verkkokaupassa osoitteessa www.annocollection.com 13.9.2017 alkaen.

Löytyykö sinulta Annoa kotoa?

Eevi

Seuraa blogia:
IG decofeast || FB decoFeast.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *