Designtarinoita – uusi inspiroiva podcast-sarja

Designtarinoita – uusi inspiroiva podcast-sarja
Pidätkö sisustamisesta ja yleisesti asioista mitä liittyy sisustamiseen ja designiin? Huonekalujen toimivuudesta ja kauniista ulkonäöstä, itse sisustamisesta, valokuvaamisesta ja tuotteiden hyvästä laadusta; tätä kaikkea pääsemme näkemään ja kokemaan tv-ohjelmien, lehtien, blogien ja verkkokauppojen kautta ja tietenkin omissa kodeissamme. Nyt meitä intohimoisia sisustajia hemmotellaan, kun sisustus viedään täällä Suomessa ihan uudelle levelille.
 
Modernisti kodikas -blogin Kerttu luotsaa 7.9. alkavaa uutta podcast-sarjaa, Designtarinoita, missä päästään kuulemaan hieman pintaa syvemmältä minkälaisia ihmisiä ja tarinoita tuttujen brändien ja tuotteiden takana on. Podcastit on Suomessa vielä melko uusi juttu ja Designtarinoita onkin ensimmäinen sisustus- ja designaiheinen podcast-sarja Suomessa. Podcast on verkossa julkaistava puheohjelma tai sarja, jota voit kuunnella ja tilata silloin kuin se sinulle sopii. Podcastin kuunteluun suosittelen lataamaan puhelimeen Acast-nimisen sovelluksen, jonka kautta pystyt kuuntelemaan Designtarinoita 7.9. alkaen. Sovelluksen kautta pystyt tilaamaan myös muita kiinnostavia podcasteja aihealueittain.
 
Pääsin kuulemaan viikonloppuna ennakkoon Designtarinoiden ensimmäisen jakson, missä Kertulla on vieraana Balmuirin toimitusjohtaja Heidi Jaara. Kertulla ja Heidillä oli mielenkiintoinen keskustelu, jossa Heidi kertoi Balmuirin perustamisesta, mitkä asiat johti toiseen ja mitä Balmuirille ja heidän perheelleen kuuluu tänä päivänä. Jakso oli todella inspiroiva ja muistutti unelmien toteuttamisesta. Tarkastellessa listaa, keitä kaikkia vieraita Kertulle ohjelmaan on tulossa, tulee tunne, etten malta odottaa! Monipuolinen kattaus alan ammattilaisia kertomassa omasta työstään ja toki itsestään ja olen varma, että jokainen jakso tulee inspiroimaan jollain tasolla. Uusi jakso on kuunneltavissa joka viikko torstaisin. Toivottavasti sarja saa jatkoa myös ensimmäisen ”kauden” jälkeen! 
 
 
Suosittelen Designtarinoita kuunneltavaksi jokaiselle, vaikka sisustaminen ei olisikaan se sinun juttusi. Vieraina on paljon yrittäjiä, ihmisiä isojen brändien takaa ja bisnesmaailman konkareita, joten olen varma, että inspiraatiota on luvassa useaan suuntaan.
 
Uusi podcast-sarja Designtarinoita 7.9. alkaen!
Eevi


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *