Sisustussuunnittelija

 

 

 

Olen Eevi Vihinen, yrittäjä ja sisustussuunnittelija decoFeast.in takana. Olen kotoisin Pohjois-Savosta Pielavedeltä, mutta sittemmin Keski-Suomesta paikkani hyvin löytänyt, arjen kauneudesta voimansa saava esteetikko.

Oppini sisustusalaan olen saanut kalusteartesaani-, huonekaluverhoilu- sekä sisustussuunnitteluopintojen parista. Olen toiminut huonekaluverhoilijana omassa yrityksessäni Jyväskylässä vuosina 2012 ja 2013, jolloin pääsin sisustamaan kotitalouksia monipuolisten verhoilutöiden merkeissä sekä toteuttamaan yrityksiin isoja verhoilua kaipaavia kokonaisuuksia. Sisustusala onkin siis aina ollut minulle se luontevin ala, johon olen suhtautunut aina intohimolla ja heittäytyen. Olen onnellinen, että tieni sisustusalalla on johtanut sisustussuunnitteluun, sillä koen suunnittelun erityisen monipuoliseksi ja palkitsevaksi.

Sisustaminen on minulle intohimo. Nautin suunnattomasti siitä, kun saan luoda toimivia ja kauniita tiloja ja koteja, joissa ihmisillä on hyvä olla. Rakastan materiaalien kontrasteja, seesteisiä sävyjä ja niiden yhdistelmiä, kauniita muotoja ja toimivia kokonaisuuksia. Olen sitä mieltä, että kaipaamme seesteisyyttä ympärillemme tässä hektisessä ajankuvassa. Kodin ja työympäristön viihtyvyyteen ja toimivuuteen satsaamalla tuohon asiaan voidaan vaikuttaa merkittävästi.

Kun kaipaat apua sisustusasioissa, pienissä tai isoissa, olethan yhteydessä.

 

 

Suunnitteluterveisin,