Sisustussuunnittelija

 

 

 

M O I  

 

Olen Eevi Vihinen, yrittäjä ja sisustussuunnittelija decoFeast.in takana. Olen kotoisin Pohjois-Savosta Pielavedeltä, mutta sittemmin Keski-Suomesta paikkani hyvin löytänyt, arjen kauneudesta voimansa saava esteetikko. 

Sisustaminen on minulle intohimo. Nautin suunnattomasti siitä, kun saan työkseni luoda toimivia ja kauniita tiloja ja koteja, joissa ihmisillä on hyvä olla. Rakastan materiaalien kontrasteja, seesteisiä sävyjä ja niiden yhdistelmiä, kauniita muotoja ja toimivia kokonaisuuksia. Aistiesteetön sisustaminen, funktionaalisuus, kestävyys ja aitous ohjaa vahvasti suunnitteluani.

Olen sitä mieltä, että kaipaamme seesteisyyttä ympärillemme tässä hektisessä ajankuvassa. Kodin ja työympäristön viihtyvyyteen ja toimivuuteen satsaamalla tuohon asiaan voidaan vaikuttaa merkittävästi. Olen erikoistunut aistiesteettömään sisustamiseen, mutta toteutan sisustussuunnittelut kaikista lähtökohdista. Toimiva ja kaunis tila luo hyvinvointia.

Oppini sisustusalaan olen saanut kalusteartesaani-, huonekaluverhoilu- sekä sisustussuunnitteluopintojen parista. Sisustusala onkin siis aina ollut minulle se luontevin ala, johon olen suhtautunut aina intohimolla ja heittäytyen. Olen onnellinen, että tieni sisustusalalla on johtanut sisustussuunnitteluun, sillä koen suunnittelun erityisen monipuoliseksi ja palkitsevaksi.

Kun kaipaat apua sisustusasioissa, pienissä tai isoissa, olethan yhteydessä.

 

Suunnitteluterveisin,