Sisustussuunnittelija

 

 

 

M O I  

 

Olen Eevi Vihinen, yrittäjä ja sisustussuunnittelija decoFeast.in takana. Olen kotoisin Pohjois-Savosta Pielavedeltä, mutta sittemmin Keski-Suomeen kotiutunut.

Sisustaminen on minulle intohimo. Nautin suunnattomasti siitä, kun saan työkseni luoda toimivia ja kauniita tiloja ja koteja, joissa ihmisillä on hyvä olla. Rakastan materiaalien kontrasteja, seesteisiä sävyjä ja niiden yhdistelmiä, kauniita muotoja ja toimivia kokonaisuuksia. Aistiesteetön sisustaminen, funktionaalisuus, kestävyys ja aitous ohjaa vahvasti suunnitteluani.

Olen sitä mieltä, että kaipaamme seesteisyyttä ympärillemme tässä hektisessä ajankuvassa. Kodin ja työympäristön viihtyvyyteen ja toimivuuteen satsaamalla tuohon asiaan voidaan vaikuttaa merkittävästi. Olen käynyt läpi pahan uupumuksen ja olen erityisherkkä. Aistin ympäristöä todella vahvasti ja uupumustaustastani johtuen minulle on erityisen tärkeää, että ympäristö tukee jaksamista ja palautumista. Tiedän kokemuksesta miten suuri vaikutus hyvinvointiin ympäristöllä on, niin negatiivisesti kuin positiivisesti, ja haluan olla osaltani muuttamassa tapaa miten sisustussuunnittelu nähdään. Haluan, että se nähdään vahvemmin hyvinvointiimme vaikuttavana asiana, jonka avulla voidaan vaikuttaa merkittävästi jaksamiseemme.

Oppini sisustusalaan olen saanut kalusteartesaani-, huonekaluverhoilu- sekä sisustussuunnitteluopintojen parista. Sisustusala onkin siis aina ollut minulle se luontevin ala, johon olen suhtautunut aina intohimolla ja heittäytyen. Olen onnellinen, että tieni sisustusalalla on johtanut sisustussuunnitteluun, sillä koen suunnittelun erityisen monipuoliseksi ja palkitsevaksi. Sisustussuunnittelun avulla pystyn luomaan hyvinvointia ja se on suurin syy, miksi teen tätä työtä.

Kun kaipaat apua sisustusasioissa, pienissä tai isoissa, olethan yhteydessä.

 

Suunnitteluterveisin,