HAY & IKEA – mallisto myyntiin tänään!

HAY & IKEA – mallisto myyntiin tänään!
Jos ei kaikille, niin suurimmalle osalle sisustuksesta kiinnostuneelle varsin tuttuja ovat Tanskalaisen HAYn Hee-tuolit sekä Tray-sohvapöydät. Nämä löytyvät monen kotoa ja mikäli niitä ei omasta kodista löydy, näkee niitä päivittäin blogeissa ja somen sisustusryhmissä. HAYn modernit tuotteet ovat kovassa suosiossa sisustajien keskuudessa, mutta kuinkahan käy HAYn ja IKEAn yhteisen erikoismalliston?

 

 
 
Keväällä sisustusfanien mielenkiinnon herätti  tieto HAYn ja IKEAn alkavan yhteistyöhön yhteisen malliston merkeissä. Asiasta on toki uutisoitu sen jälkeen paljon ja maistiaisia on saatu tiedotteiden muodossa ja somen eri kanavilla pitkin kesää ja alku syksyä. Habitare-messuilla oli mahdollisuus tutustua tuotteisiin tarkemmin, mutta tänään tuo mallisto vihdoin on tullut myyntiin. Mallisto kantaa nimeä YPPERLIG ja sisältää todella raikkaita ja ihanan leikkisiä huonekaluja ja sisustustavaroita, tyylikkyyttä ja ajattomuutta unohtamatta.
 
Kokosin mielenkiintoisista ja omaa silmää miellyttävistä tuotteista kollaasit. Mallistosta löytyy niin huonekaluja kuin pienempiä sisustustavaroita sekä -tekstiilejä. Hauskoja ratkaisuja ja leikkisiä yksityiskohtia tuotteissa, joiden myötä tuotteet säilyttävät varmasti mielenkiintonsa pitkään. Habitaressa tutkailin hieman malliston tuotteita ja omaksi suosikiksi nousi sohva, joka muuntuu myös sängyksi. Sohvan istuinosa on joustinpatja, joten hyvät yöunet on taatut. Ja ulkonäkö todella kaunis! Jos meillä olisi kesämökki, hommaisin sohvan ehdottomasti sinne ❥ (Pitäisikö alkaa kattelemaan ?) Sohvan lisäksi tykkään metallisesta lehtitelineestä, jota myös Habitaressa katselin ihan sillä silmällä, jos sen hankkisin kotiin. Se ratkaisisi minun ongelman makuuhuoneessa liittyen lehti- ja pientavarasäilytykseen. Teline tuntui jämäkältä ja juuri sopivan kokoiselta ajateltuun kohtaan makuuhuoneessa. Eikä hintakaan päätä huimaa, ei tosiaan!
 
 
 
 
YPPERLIG-malliston lisäksi yhteistyön hedelmänä sai ikoninen IKEA-kassi uudistuneen ulkonäön, kun HAYn toinen suunnittelija, Mette, halusi päivittää kassin ilmettä. Kassit on edelleen ihanan isoja ja kestäviä, sillä materiaali ja malli on pysynyt ennallaan, mutta värimaailmaa ja kudontaa on muokattu. Hieman HAY-ilmettä siis IKEA-kasseihinkin luvassa.
 
Joko kävit shoppailemassa parhaat päältä? Mitä ostit? Veikkaan, että tuotteet käyvät hyvin kaupaksi, sen verran raikas ja monipuolinen mallisto on!
 
Eevi
Kollaasien kuvat IKEA
 
 
Seuraa blogia:
IG decofeast || FB decoFeast.


2 thoughts on “HAY & IKEA – mallisto myyntiin tänään!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *