IKEAN LANDSKRONA – HITTI VAI HUTI?

IKEAN LANDSKRONA – HITTI VAI HUTI?

 

Mukavaa toisen pääsiäispäivän iltaa, toivottavasti pääsiäinen on mennyt hyvin ja rentoutuen. Me ollaan vietetty neljä päivää yhdessä vapailla ja onkin keretty touhuta vaikka mitä. Ja touhujen keskellä on tullut myös nojailtua sohvaan vähän enemmän, mitä arkena tulee. Eilen illalla miehen kanssa vietettiin leffa iltaa ja hän tuumasi ties monettako kertaa, että haluaa uuden sohvan.

 

Nykyinen sohva ei itseasiassa ole edes vanha ja on ollutkin meillä vasta vajaan vuoden. Sohva on ostettu IKEAsta ja ennen ostopäätöstä useampaan kertaan myös koeistuttu. Sohvan ulkonäkö miellyttää ja nahka materiaalina on ollut kyllä enemmän kuin loistava näin pikkulapsiarjen keskellä. Iso plussa tulee myös runkoon tarrakiinnitteisistä istuin- ja selkätyynyistä, mikä itseasiassa oli yksi tärkein speksi, kun sohvaa valittiin.

 

 

Vaikka pikku kakkonen melkein joka ilta kuuluukin katselulistalle ja lempisarjoja on mukava yhdessä katsella, ei kuitenkaan olla kovin kovia sohvan kuluttajia. Siitä huolimatta sohvan pienet puutteet on tullut huomattua myös itse ja olen miehen kanssa samaa mieltä, että sohva saa luvan vaihtua. Sohva on hyvä ja ryhdikäs istua, mutta ei niin hyvä löhöilyyn. Pidemmän makoilun jälkeen selkä on kipeä ja jalat puuduksissa, ei siis löhöily mielessä mikään nappivalinta. Ja sen kerran kun me sohvalla leffaa tai sarjoja katsellaan, olisi kiva, että sohvalla olisi erityisen hyvä olla. Siro löhösohva siis etsinnöissä!

 


Hakolan Lazy
a olen ihastellut jo pidemmän aikaa ja kuullut siitä paljon hyviä kokemuksia. Sohvaa en ole ikinä koeistunut ja nyt ihmettelenkin, miksi en sitä Habitaressa viime syksynä käynyt testaamassa. Toisaalta sohvabudjettimme ei veny Lazyn divaanisohvaan, joten katseet on käännettävä muualle. Iskussa on useampi nätti sohvamalli ja siellä näytti olevan nyt myös jotain alennuksiakin. Ehkäpä päästään lähiaikoina sohvakierrokselle liikkeisiin. Tällä kertaa täytyykin varata hyvin aikaa, että tulee varmasti hyvä ostos. Sohvan kun soisi olla hankinta, joka toimii vuosien ajan arjen tiimellyksessä.

 

Vajaa vuosi siis eletty IKEAn Landskrona sohvan kanssa ja vaikka sohva ulkonäön ja ryhdikkyyden, helppo hoitoisuutensa ja materiaalin suhteen aivan selkeä hitti onkin, joudun toteamaan, että löhöily sohvaa halajalle tämä lienee huti – näin ainakin meidän kohdalla.

 

Mikä sohva sinulla on? Onko hyvä löhötä, mutta kuitenkin ryhdikäs ja siro ilmeeltään? Ilmianna lempisohvasi 🙂

 

Terkuin,

Seuraa myös näitä:

IG – decofeast

FB – Sisustussuunnittelu decoFeast.

Pinterest – Sisustussuunnittelu decoFeast.

 2 thoughts on “IKEAN LANDSKRONA – HITTI VAI HUTI?”

  • Ht collection como, adean band tai tosiaan se lazy? Joskus on vaan ostettava se pirun kallis ja paras 😀 Furninova ollu myös hyvä, meillon tää möhkö zeus. Möhkösohvat tekee paluuta 😉 mut ei innostuneelle imuroijalle oo tietty paras. Toivottavasti löydätte ihanan uuden, jännää 🙂

    • Saas nähdä mikä löydetään! Nahkasohva olisi kyllä mieluisin, mutta en ole ehdoton. Möhkösohvat on ihania, teidänkin möhkö aivan bueno! Mutta vaativat tilaa ympärilleen, ettei tilasta tule liian tukkoinen ja musta tuntuu, ettei meillä ole tarpeeksi tilaa. Hmm.. Saisinkohan perjantaina Samin sohvakierrokselle testailemaan jousia 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *