Hyvää Joulua (+arvonnan tulos)

Hyvää Joulua (+arvonnan tulos)

 

Työkiireet on laitettu sivummalle ja joulun viettoon laskeuduttu. Vuosi lähenee loppuaan ja ajatukset on jo monin tavoin ensi vuodessa. Suunnitelmia on laadittu seuraavaa työvuotta ajatellen ja odotukset on isot toiminnan kasvun suhteen. Ensi vuonna tapahtuu paljon hienoja juttuja!

 

Haluan kiittää kaikkia Suureen joululahja-arvontaani osallistuneita – niin täällä blogin, kuin Facebookin puolella. Arvonta suoritettiin kaikkien arvontapostukseen ja Sisustussuunnittelu decoFeast. in FB julkaisuun kommentoijien kesken ja arpaonni lykästi erästä Facebookin puolelle kommenttinsa jättänyttä. Arvonnan tulos on julkaistu siellä, käy kurkkaamassa ja onnittelemassa voittajaa!

 

Nyt on aika hiljentyä joulun viettoon ja lomailla loppuvuoden aikana hieman, ladata akkuja ja viettää laatuaikaa perheen kanssa. Kodin joulu rakennettiin muutamilla jouluisilla elementeillä – kuusi, hieman jouluvaloja ja joulukukka.

 

Vaikka kodin tunnelma ja sisustus on tärkeä tunnelman luoja, kaikkein tärkeintä on kuitenkin viipyilevä ja rauhallinen yhdessä olo ♥

 

 

 

Toivoo,

 

 

Instagram – decofeast

Facebook – Sisustussuunnittelu decoFeast.

Pinterest – Sisustussuunnittelu decoFeast.

 

 

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *