Inspiroivat instatilit ja ystävänpäivän arvonta

Inspiroivat instatilit ja ystävänpäivän arvonta

 

Ihanaa ystävänpäivää ♥

 

Olin eilen Maikkarin ja uuden sisustus- ja remppaohjelman Kotoisan järjestämässä bloggaaja-illassa Helsingissä, missä päästiin katsomaan ensi viikolla alkavan uuden ohjelman ensimmäinen jakso ennakkoon. Ilta oli oikein mukava, ohjelma oli viihdyttävä ja pääsin tutustumaan muihin bloggaajiin. Kerron lisää tuosta illasta loppu viikolla ja samalla saatte käyttöön muutaman alekoodin, joita ohjelman yhteistyökumppanit haluavat Teille lukijoille antaa käytettäväksi. Tästä siis lisää loppu viikolla.

 

Nyt kuitenkin näin ystävänpäivän kunniaksi haluan jakaa iloa ja inspiraatiota ympärille ja ajattelin paljastaa viisi tämän hetkistä, itseäni suuresti inspiroivaa instatiliä. Sen lisäksi postauksen lopussa on ystävänpäivän arvonta, missä voit voittaa modernit seinäripustimet. Näitä inspiroivia instatili-postauksia on aina mukava katsoa ja niiden myötä usein löytyy uusia tuttavuuksia, joten toivottavasti tämän myötä löydätte uusia seurattavia.

 

nickbarnekow

Tykkään tästä tilistä ihan hurjan paljon! Hänen kuvissaan on erityinen tunnelma ja kauniita yksityiskohtia. Tili on pääasiassa sisustuspainotteinen, mutta mielenkiintoista arkkitehtuuria näkyy mukana myös. Kuvissa näkyvä taide tekee minuun myös suuren vaikutuksen. Seesteinen ja rahallinen tunnelma, luonnonläheiset värit ja materiaalit.

 

 

 

fannymork

Tässä toinen aivan ihana tili ja tämä on uusi tuttavuus myös minulle. Niin ikään tässä, kuin kaikissa listani tileissä, on ihanan seesteinen tunnelma. Värit ja materiaalit luovat tasapainoisen kokonaisuuden ja mukana mielenkiintoisia asetelmia. Ruotsalainen Fanny sisustaa rennon harkitusti, maanläheiseen skandityyliin.

 

 

st. fabien

Tämä tili on ruotsalaisen bloggaaja-sisustusstylistin tili. Feedin yleisilme on kahta ensimmäistä runsaampi eikä ehkä niin seesteinen, mutta kuvissa on paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia, materiaaleja ja kokonaisuuksia.

 

 

peetapeltola

Yksi suomalaisvahvistus on otettava mukaan ja se on Peetan tili. Olen viime aikoina vaikuttunut suuresti Peetan kuvista ja täällä on myös aiva hurjan seesteinen tunnelma, kaikkine mielenkiintoisine materiaaleineen ja yksityiskohtineen. Peeta on helsinkiläinen sisustusstylisti ja hänen feedissä pääsee näkemään hänen työnsä jälkeä myös.

 

 

houzoslo

Viimeinen tili on norjalaisen huonekalu- ja sisustusliikkeen tili. Vaikka tili onkin liikkeen ja verkkokaupan tili, halusin sen mukaan listaan, sillä se on erityisen inspiroiva. Liikkeessä on myynnissä jotain samoja merkkejä kuin Finnish Design Shopissa, joten tuotteiden tyyli on sen suuntainen. Kävin nyt ensimmäistä kertaa kurkkaamassa heidän nettikauppaa ja täytynee paneutua valikoimaan tarkemmin, jos vaikka tekisi pienen tilauksen! Nopealla vilkaisulla ainakin pari printtiä jäi erityisesti mieleen. HOUZoslon verkkokauppaan pääset tästä.

 

 

Inspiroivan instapläjäyksen yhteenvetona sanottakoon, että nämä minua miellyttävät tilit on aika samankaltaisia tunnelmaltaan, tyyliltään ja värimaailmoiltaan. Viime postauksessa kerroinkin, että olen viime aikoina enenevissä määrin kaivannut erityisen seesteistä tunnelmaa kotiin ja näissä tileissä aistin juuri sitä seesteisyyttä, mitä kaipaan. Meillä kotona on voimakkaammat värit kuin näissä, mutta tarkoitus ei olekaan tehdä samaa perässä, vaan hakea inspiraatiota ja pienillä yksityiskohdilla vaikuttaa kokonais tunnelmaan. Toivottavasti saitte näistä uusia seurattavia instan puolelle!

 

 

Sitten alussa lupaamaani arvontaan. Haluan nyt ystävänpäivän kunniaksi laittaa arvonnan pystyyn ja tarjota teille mahdollisuutta voittaa pieni sisustuslahja. Palkinto sisältää neljä bambusta valmistettua IKEAn SKUGGIS-seinäripustinta. Ripustin on kaunis ja muotoilultaan suoraviivainen ja istuu monenlaiseen sisustukseen. Ripustinta voi käyttää myös kylpyhuoneessa. Tästä lisätietoja ja mittoja. Palkinnon arvo on 20€. IKEA ei ole osallisena arvontaan.

 

Pääset osallistumaan arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen, missä kerrot joko omasi tai seuraamasi inspiroivan instatilin. Näin saadaan useampi mielenkiintoinen instatili ilmoille ja toivottavasti kaikki paljon uusia seurattavia. Osallistu arvontaan tämän viikon aikana ja olet mukana arvonnassa! Suoritan arvonnan ensi viikon alussa ja otan yhteyttä voittajaan henkilökohtaisesti.

 

Onnea arvontaan!

 

Terkuin,

 

Seuraa myös näitä:

IG – decofeast

FB – Sisustussuunnittelu decoFeast.

Pinterest – Sisustussuunnittelu decoFeast.

 

 41 thoughts on “Inspiroivat instatilit ja ystävänpäivän arvonta”

  • Hei Tuisku! Kiva, kun osallistuit arvontaan, vaikket instassa olekaan. Onnea arvontaan 🙂

  • Hei Kati! Mukavaa, että osallistuit silti arvontaan. Se on ihan sallittua 🙂
   Onnea arvontaan!

  • Moi Marja! Täytyy tulla tutustumaan sun tiliin. Onnea arvontaan!

  • Kiitos vinkistä Minttu, täytyy käydä tutustumassa 🙂

 • Annika Ollilalla on kivoja kuvia, joista saa omaankin sisustukseen inspiraatiota 🙂

  • Heippa Anna. Kiitos, täytyy mennä tutustumaan tähän myös. Onnea arvontaan!

  • Samainen tili nousi jo toistamiseen, lienee todellakin hyvä! Kiitos vinkistä Eija 🙂

  • Moi Hippu! Onnistuu arvontaan osallistuminen ilman instasuosituksiakin. Onnea arvontaan!

 • En tunne julkisia Instagram-tilejä juurikaan, mutta tuo Peetan tili noista esille laittamistasi vaikutti sellaiselta, joka inspiroisi minuakin. Osalistuisin mielelläni hienon koukun arvontaa, jos se vain onnistuu! 🙂

  • Moikka! Kyllä onnistuu arvontaan osallistuminen, vaikkei olisi jakaa ideoita instan puolelle. Peetan tili on kyllä oikein ihana, laitahan seurantaan 🙂
   Onnea arvontaan!

 • En ole instassa, mutta tietääkseni life 2.0-blogilla on ihanat instasivut. Mukana arvonnassa!

  • Kiitos vinkistä Hanna, täytyy tutkia tämä blogi ja instatili 🙂

 • Olen kyllä Instassa, mutta ei tule nyt mieleen yhtään tyyliä, joka nousisi muiden yli.

  • Eipä se mitään, arvonnassa mukana kuitenkin! Onnea arvontaan 🙂

  • Hanna on minullakin seurannassa. Hänellä onkin kaunis ja raikas feedi!

 • @Kotona_1953 -tililtä löytyy kaikkea kaunista, tervetuloa tutustumaan! Mukana kivassa arvonnassa.?

  • Hei Maria, täytyypäs tulla tsekkaamaan sun tili myös. Kiva, kun otit osaa arvontaan, onnea kisaan! 🙂

  • Moi Maria! Kiitos, lähdenpä tutustumaan tiliisi. Onnea arvontaan!

 • Mukana ollaan, ja blogia luetaan täällä päin harva se päivä:)

  T: @juliaelina94

 • Instagram on itselle vielä melko tuntematon, enemmänkin taitaa olla teinipoikani käytössä. Mukana silti kivassa arvonnassa.

  • Moi Mallukka, kiva että otit osaa kuitenkin arvontaan. Onnea kisaan!

  • Annika Ollila nousi jo toistamiseen ylös kommenteissa, hänellä olikin kaunis feedi! Kiitos kommentista ja onnea kisaan, Justiina 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *