Joulun tuntua & Suuri joululahja-arvonta

Joulun tuntua & Suuri joululahja-arvonta

 

Jouluaattoon on tasan viikko aikaa. Some on täyttynyt jouluisista kuvista, inspiroivista lahjavinkeistä ja monet on jo kuusenkin koristelleet juhla-asuun. Joulun kunniaksi haluan hemmotella seuraajiani ja asiakkaitani suurella joululahja-arvonnalla. Osallistu arvontaan ja voita ihana joululahja itsellesi!

 

Osallistu arvontaan ja voita kahden tunnin sisustuskonsultaatio kotiisi ♥

 

Koti on useimmille meille turvasatama, paikka missä rentoudutaan ja vietetään aikaa yhdessä rakkaimpiemme kanssa. Kodin viihtyvyys ja miten tilat toimii, heijastelee vahvasti meidän mielentiloihin ja siihen, miten arjen helppous koetaan – vai koetaanko sitä? Toisinaan kodin tunnelmaa ja seesteisyyttä saattaa rikkoa yllättävän pienetkin sisustukselliset seikat, kuten värimaailmojen ristiriidat, epäkäytännölliset huonekalut ja säilytysratkaisut tai hakoteillä olevat mittasuhteet. Näitä ei aina itse edes huomaa tai osaa kohdistaa, mikä siellä kodin sisustuksessa tökkii tai luo ristiriitaista tunelmaa koko kodin ympäristöön. Tällaisissa tilanteissa ammattilaisen apu on hyväksi, mutta haluttuun lopputulokseen ei välttämättä tarvita isoa sisustussuunnitelmaa. Ideakäynti on tässä tilanteessa vastaus haasteisiin.

 

Ideakäynti on erinomainen myös silloin, kun haluaa hieman uusia tuulia ja ideoita kodin ilmeeseen, mutta oma pää lyö tyhjää eikä Pinterestikään avaa luovuuden hanoja.

 

Joululahjaksi arvon kommentoijien kesken kaksi tuntia ideointi aikaa sisustussuunnittelija kanssa. Arvonnan voittaja saa lahjaksi sisustuskonsultaation (arvo 250€). Ideakäynti tapahtuu voittajan kotona ja kestää kaksi (2) tuntia. Tässä ajassa ehditään yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa käydä läpi kodin sisustukselliset haasteet ja toiveet sekä ideoida ja suunnitella niiden toteutusta. Tarpeen tullen voimme myös toteuttaa konsultaatiohetken kaluste- / sisustusliikkeessä. Voidaan myös istua kahvikupin ääreen ja käyttää aika isommankin kokonaisuuden ideointiin – Ideakäynnin sisältö toteutetaan aina asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaan.

 

Ota nyt siis osaa arvontaan ja voita itsellesi Ideakäynti osallistumalla suureen joululahja-arvontaan! Olet mukana arvonnassa kommentoimalla tähän postaukseen tai Sisustussuunnittelu decoFeast. Facebook-sivulla ”Joululahja-arvonta” -kuvan alle. Kerro kommentissasi mitä toivoit tänä vuonna joululahjaksi ja olet mukana arvonnassa!

Joululahja-arvonnan sisustuskonsultaatiot voidaan toteuttaa Muuramen ja Jyväskylän alueella, sekä Pielaveden alueella. Mikäli asut muualla Suomessa, voit silloinkin osallistua lahjan arvontaan, mutta tuolloin sisustuskonsultaatio toteutetaan sähköisesti (skype/sähköposti). Ideakäynti ei sisällä suunnittelijan laatimia dokumentteja.

 


Nyt kipinkapin osallistumaan!

Aikaa osallistua arvontaan on aina 23.12. saakka ja ilmoitan voittajalle jouluaattona.

Onnea arvontaan ja ihanaa Joulun odotusta ♥


 

Mikäli Sinulle tulee kysyttävää liittyen arvontaan tai kaipaat apua kotisi tai yrityksesi sisustuksen suunnittelussa, ota yhteyttä!

 

 

Jouluisin terveisin,

 

Instagram – decofeast

Facebook – Sisustussuunnittelu decoFeast.

Pinterest – Sisustussuunnittelu decoFeast.

 

 

 10 thoughts on “Joulun tuntua & Suuri joululahja-arvonta”

  • joululahjaksi toivoin Michelle Obaman kirjaa inspiraationlähteeksi ja itseni viimaannuttamiseksi.
    Ja kodinhoitohuoneemme tarvitsee todellakkin inspiraatiota ja uudelleenjärjestelyä ja omat keinot on jo vähissä ? kiitos!

  • Aineellisen lahjan sijaan toivon joululta aikaa yhteiselle tekemiselle tän arjen hulinan keskelle.

  • Toivoin uutta puhelinta vanhemmiltani . Joulun jälkeen ollaan juuri muuttamassa niin tämä tulisi hyvin saumaan ?

    • Oi, minä toivoisin lahjaksi sisustuskinsultaatiota – päivitys on ajankohtainen ?

  • Mukana! Tänä vuonna en toivonut mitään kummempia lahjaksi. Riittää, että sain töistä vapaata ja pääsen perheen kanssa viettämään joulua.

  • Toivoin lapseltani lattiaharjaa lahjaksi ? ja toinen olisi putkimiehen käynti: hanan asennus tarvitsisi tehdä .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *