Kodin sisustamisen E-opas – tulossa keväällä 2021

Kodin sisustamisen E-opas – tulossa keväällä 2021

 

Minulta on tulossa myyntiin Kodin sisustamisen e-opas verkkokauppaani keväällä 2021. Opas on syntynyt halusta auttaa oman kodin sisustajia, teitä jotka haluatte suunnitella uudis- tai remonttikohteen sisustuksen itse, mutta koette tarvitsevanne ammattilaisen vinkkejä ja tukea suunnittelun edetessä ja valintojen keskellä.

 

Mitä kannattaa ottaa huomioon, mistä lähteä liikkeelle, missä järjestyksessä suunnittelua on hyvä tehdä, miten pitää ideat kurissa ja pää selkeänä materiaaliviidakon keskellä ja kuinka hanskata projektin kulku. E-oppaassa mm. näitä ja paljon yksittäisiä pieniä suuria vinkkejä, mitä suunnittelijat hyödyntävät päivittäin sisustusprojekteissaan. E-oppaan ydinajatus on siinä, miten luoda tasapainoinen ja toimiva kodin sisustus itselle ja omalle perheelle, riippumatta tyylistä, budjetista tai kodin koosta.

 

 

 

 

“Mikä olisi hyvä sävy meidän olkkariin?”

 

Seuraan mielenkiinnolla eri sisustusaiheisia foorumeita somessa ja siellä käytäviä keskusteluja kodin sisustamisesta. Kyseiset foorumit on erittäin hyviä inspiraation lähteitä ja niissä pystyy jokainen pyytämään matalalla kynnyksellä mielipiteitä oman sisustushaasteensa edessä. Olen huomannut, että kerta toisensa jälkeen foorumeilla pinnalle nousee hyvin samanlaiset kysymykset; miten valita oikea seinän sävy, mitä asioita ottaa huomioon asunnon pohjaa miettiessä, mikä olisi meille hyvä lattiamateriaali, millaiset verhot laittaisin kyseiseen tilaan ja kuinka suunnittelisin toimivan keittiön – muutamia listatakseni. Ideoita ja inspiraatiota on helppo ammentaa kyseisistä ryhmistä ja esimerkiksi Pinterestistä, mutta koottua tietopankkia kodin sisustamiseen liittyvistä asioista harvalla on käsissään. Toki tänä päivänä on paljon sisustamiseen liittyviä blogeja, moni ammattilaisten kirjoittamia (kuten omanikin), joissa käsitellään sisustamista monipuolisesti ja jaetaan vinkkejä ja tietoa eri asioihin liittyen. Tämän e-oppaan tarkoitus on kuitenkin tuoda tietoa sinulle yhtenä pakettina, jolloin sinulta ei kulu aikaa tiedon etsimiseen.

 

 

Oppaan on tarkoitus tuoda lisätietoa sinulle, joka haluat suunnitella kotisi sisustuksen itse, mutta koet tarvitsevasi ammattilaisen näkemystä ja vinkkejä suunnittelun tueksi.
Haluan olla apuna ja tukena kodin sisustuksen teossa myös sinulle, joka et ole ensisijaisesti minun projektiasiakkaani, mutta koet kaipaavasi silti ammattilaisen tukea suunnittelussa.

 

 

Kuten alussa kirjoitin e-opas on suunnattu kodin sisustajalle ja toimii oppaana niin uudis- kuin saneerauskohteen sisustuksen suunnittelijoille, mutta toimii myös yleisesti apuna sisustamisesta kiinnostuneille. Oppaan on tarkoitus tuoda lisätietoa sinulle, joka haluat suunnitella kotisi sisustuksen itse, mutta koet tarvitsevasi ammattilaisen näkemystä ja vinkkejä suunnittelun tueksi. Haluan olla apuna ja tukena kodin sisustuksen teossa myös sinulle, joka et ole ensisijaisesti minun projektiasiakkaani, mutta koet kaipaavasi silti ammattilaisen tukea suunnittelussa.

Opas käsittelee sisustamista ja sen suunnittelua; tilasuunnittelua, pintamateriaaleja, valaistussuunnittelua, kiinto- ja irtokalustamista sekä tekstiilisuunnittelua. Rakentamiseen ja tekniseen toteuttamiseen minulla ei ole ammattitaitoa, mutta joitain hyväksi havaittuja vinkkejä minulla kyllä on antaa.

Kodin sisustamisen e-opas tulee sisältämään myös pieniä tehtäviä, joiden tarkoitus on tukea suunnittelua sekä olla projektin edetessä apuna ja suuntaviivoina. Teen e-oppaan tulostettavaan muotoon ja lisään eri osioiden perään muistiinpanosivuja, johon saat kätevästi kirjattua ylös suunnitelmiasi, ajatuksia ja ideoita.

 

 

E-oppaan ydinajatus on siinä, miten luoda tasapainoinen ja toimiva kodin sisustus itselle ja omalle perheelle, riippumatta tyylistä, budjetista tai kodin koosta.

 

 

 

 

Uskon, että oppaasta tulee olemaan hyötyä, jos olet innokas kodin sisustaja, mutta löydät itsesi usein pohtimassa vaihtoehtoja eri sisustushaasteiden edessä. Mikäli vastaat seuraaviin kysymyksiin kyllä, e-opas tulee olemaan sinulle varmasti hyödyksi:

 

  • Kysyn apua usein kotini sisustukseen somekanavilla
  • En hahmota tilojen mittasuhteita
  • Koen värien yhdistelyn haastavaksi
  • En ole varma mitä kaikkea pitää ottaa huomioon valaistusta suunnitellessa
  • Materiaalituntemukseni ei ole kovin laaja
  • En saa rakennettua kotini sisustukseen toivotunlaista tunnelmaa / kotini sisustus ei tunnu hyvältä ja toimivalta

 

Mikäli näistä muutamasta esimerkistä jokin resonoi, luulen, että Kodin sisustamisen e-oppaani voisi olla sinulle avuksi.

Mikäli haluat laittaa toiveita sisältöön liittyen tai kaipaat lisätietoja, laitathan viestiä.

 

 

Sisustusterveisin,

 

Instagram – decofeast

Facebook – Sisustussuunnittelu decoFeast.

Pinterest – Sisustussuunnittelu decoFeast.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *