Kodin sisustusvuosi 2018 – Mitä kaikkea tapahtui?

Kodin sisustusvuosi 2018 – Mitä kaikkea tapahtui?

 

Vuoden viimeinen päivä. Aika katsoa mennyttä vuotta – summata asioita yhteen, laittaa ajatukset menneen vuoden osalta järjestykseen ja suunnata katseet tulevaan vuoteen. Aion katsastaa mennyttä vuotta kodin sisustamisen vinkkelistä. Mitä kaikkea tulikaan sisustussuunnittelijan kotona touhuttua vuoden aikana – muuttuiko huonekalut ja heiluiko maalitela?

 

Alkuvuodesta sisustin omaa työhuonettani. Perustin yritykseni Sisustussuunnittelu decoFeast.in tammikuun alussa ja teen työni kotitoimistosta käsin, joten työhuone on näytellyt tärkeää roolia arjessani. Työhuone on ollut oikein toimiva ja työpöytä on erityisesti bueno! Voit lukea lisää työhuoneen sisustamisesta postauksesta ‘Työhuoneen toimiva ja seesteinen sisustus‘. Mainittakoon, että työtuolia en tosin ole edelleenkään hankkinut!

 

 

Kevättalvella auringon alkaessa lämmittämään sisustin tyttäremme huonetta. Tyttö oli tuohon aikaan 3 vuotta ja oli jo tovin toivonut “yläsänkyä”. Lähdin kyllä ilomielin sänkyä hommaamaan, sillä puoliparvi jättää tavalliseen sänkyyn verrattuna enemmän lattiatilaa leikeille. Myös sisustuksellisesti pidän puoliparvista / kerrossängyistä lastenhuoneiden sisustuksissa, sillä ne tuo mukavasti rytmiä lastenhuoneen yleisilmeeseen. Lastenhuoneissa kalusteet on hyvä olla lasten pituus huomioiden pieniä, joten korkeilla sängyillä saadaan luotua tasapainoa pienten pöytien ja tuolien rinnalle. Tytön huoneen ilmeen päivityksestä pääset lukemaan postauksesta ‘Lastenhuoneen ilmeen päivitys‘. Miltä huone näytti ennen puoliparvea, näet sen postauksesta ‘Kurkistus 3-vuotiaan tytön huoneeseen‘.

 

 

Keväällä pohdiskelin blogin puolella kotimme sohvatilannetta. IKEAsta ostettu nahkasohva oli monin tavoin oikein hyvä ja erityisesti pikkulapsiarjen keskellä helppo, mutta kaikkia toiveita se ei pidemmän käytön jälkeen täyttänyt. Postauksesta ‘IKEAn LANDSKRONA – Hitti vai huti?‘ voit lukea lisää pohdintoja sohvadilemmasta.

Kesällä sitten tehtiinkin miehen kanssa päätös hankkia uusi sohva. Uuden sohvan hankinnan myötä kirjoittelin blogiin vinkit onnistuneeseen sohvan hankintaan ‘Viisi vinkkiä onnistuneeseen sohvan hankintaan‘. Ota vinkit haltuun!

 

Sohvan kanssa samaan syssyyn toteutin pitkäaikaisen huonekaluhaaveeni ja samalla ensimmäisen design-huonekaluhankintani. Olin haaveillut lepakkotuolista jo kymmenen vuotta ja nyt pystyin haaveeni toteuttamaan. Mikä fiilis! Klassikkotuoli on ollut kovassa käytössä ja se nousi heti jokaisen perheenjäsenemme suosioon.

 

 

 

Kesällä toteutin isoimmat sisustussuunnitelmat kodin sisustukseen liittyen. Uuden sohva- ja klassikkonojatuolihankintojen lisäksi toteutin pitkään suunnitteilla olleen sängynpäätyprojektin. Valmistin verhoillun sängynpäädyn itse ja postauksessa ”Verhoilijan vinkit sängynpäädyn tekoon‘ kerron työvaiheet ja tarvikkeet päädyn valmistukseen. Nappaa ohjeet talteen ja valmista itsellesi unelmien sängynpääty!

 

 

Loppu kesästä toteutin suurimman sisustuksellisen teon kotosalla ja vietin viikon keittiön pienen pintaremontin merkeissä. Olin suunnitellut keittiön ilmeen muutosta ja hyvän aikaa ja elokuussa vihdoin pääsin toteuttamaan suunnitelmat. Keittiön ja samalla koko kodin ilme muuttui monin verroin freesimmäksi. Ollaan oltu todella tyytyväisiä keittiön uuteen ulkonäköön ja toimivuuteen ja mikä parasta, sain toteutettua rempan erittäin edullisesti! Lue postauksesta ‘Keittiön pintaremontti‘ työvaiheet, tarvikkeet ja tietenkin ne kutkuttavat ennen ja jälkeen -kuvat.

 

Syksy ja loppu vuosi hurahtikin tiiviisti suunnittelutöiden äärellä ja kodin sisustaminen jäi vähemmälle, mutta johan tuossa olikin yhdelle vuodelle ihan mukavasti kodin sisustamista ja ilmeen päivitystä. Ensi vuonna sisustaminen jatkuu niin omassa kotona kuin asiakkaiden kodeissa, joten nyt katse ensi vuoteen!

 

Ihanaa, kuplivaa ja hauskaa vuoden viimeistä päivää kaikille!

 

Sisustusterkuin,

 

Instagram – decofeast

Facebook – Sisustussuunnittelu decoFeast.

Pinterest – Sisustussuunnittelu decoFeast.

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *