Kotoisa – uusi sisustusohjelma + alekoodit!

Kotoisa – uusi sisustusohjelma + alekoodit!

 

Viime postauksessa lupailin loppu viikolle postausta alku viikon blogi-illasta, missä päästiin tutustumaan uuteen, ensi viikolla starttaavaan sisustus- ja remonttiohjelmaan. Maikkari ja Kotoisa yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa järjesti bloggaajille mukavan ja viihtyisän illan, missä päästiin näkemään ensi viikolla alkavan ohjelman, Kotoisan, ensimmäinen jakso ennakkoon. Kuuliaisena bloggaajana kiikutin kameran mukanani vain todetakseni perillä, että muistikortti puuttuu, joten postauksen kuvat on ehtaa kännykkäkamaa.

 

 

Kotoisa – mistä on kyse?

Kotoisa, uusi sisustus- ja remontointiohjelma, on Maikkarin tämän kevään satsaus kanavan sisustusohjelmistossa. Ohjelman konsepti on sama, kuin esimerkiksi Huvila & Huussi -ohjelmassa ja lukiessani ensimmäiset tiedotteet uudesta ohjelmasta, ajattelin ovatko turhankin samanlaiset. Kotoisa oli kuitenkin tunnelmaltaan tosi freesi ja huumoria oli ripoteltu pitkin jaksoa, mikä oli tosi tervetullutta. Jakson alussa asiakas esittelee suunnittelijoille kohteen, kertoo toiveet ja huolet, minkä jälkeen asiakas lähetetään odottelemaan valmista lopputulosta. Ensimmäisessä jaksossa nähdään julkkispari Ile Uusivuoren ja Marja Hintikan kesämökin uudistus niin pihan kuin mökin osalta. Muutos oli kyllä huikea ja Marjan liikuttuneisuus valmiin edessä tarttui allekirjoittaneeseenkin.

Kotoisan ensimmäinen jakso nähtävillä Maikkarilla ja Katsomossa ensi viikon torstaina 22.2. klo 20.00. Suosittelen!

 

 

Illan aikana päästiin enimmäisen jakson katselun lisäksi tutustumaan ohjelman yhteistyökumppaneiden tuotteisiin mm. kalkkimaalityöpajassa sekä istuttamaan kotiin viemisiksi yrttejä. Tyttöni sai kotiin tuomisena kalkkimaaleilla maalatun peikonlehden, jonka hän itse joulukuuseksi risti. Yrttiruukkuun istutin basilikan ja lehtipersiljan, kiva värilisäys keittiön ilmeeseen. Ilta oli varsin mukava ja oli erityisen kiva tavata bloggaaja-kolleegoita. Toivottavasti nähdään pian taas uudestaan!

 

 

Kotoisan yhteistyökumppanit haluavat myös tarjota Teille lukijoille alekoodit, mitkä kannattaa tsekata, mikäli esimerkiksi lattiaremontti on ajankohtainen tai haluaa päivittää sisustustekstiilejä.

 

Vintro kalkkimaalit -15% värisilmän verkkokaupasta koodilla KOTOISA. Etu voimassa 28.2.18 asti.

-25 % Vallilan verkkokaupasta koodilla KOTOISAVALLILA. Etu on voimassa 31.3.18 asti.

Alusmateriaali kaupan päälle Timberwisen lattiatilauksen yhteydessä. Etu voimassa jälleenmyyjiltä 31.5.2018 mennessä tilattuihin lattioihin koodilla KOTOISA TIMBERWISE.

 

Siitäpä alekoodit talteen ja ostoksille. Loppuun haluan vielä muistuttaa omasta ystävänpäiväarvonnasta mihin ehtii vielä tänä iltana ja huomenna sunnuntaina osallistua. Arvontaan pääset tästä.

 

Meinaatko katsoa ensi viikolla uuden sisustusohjelman?

 

Terkuin,

 

Seuraa myös näitä:

IG – decofeast

FB – Sisustussuunnittelu decoFeast.

Pinterest – Sisustussuunnittelu decoFeast.

 

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *