LASTENHUONEEN ILMEEN PÄIVITYS ALLE SATASELLA.

LASTENHUONEEN ILMEEN PÄIVITYS ALLE SATASELLA.

 

Lastenhuoneen ilme muuttui tällä viikolla, kun tyttö sai kauan toivomansa ”yläsängyn”. Olin jo pidemmän aikaa katsellut torista Muurame Jungmanni puoliparvea ja muutaman varteenotettavan sängyn mennessä sujuvasti nenän edestä ohi ja sen jälkeen markkinoiden hiljennyttyä niiden suhteen, päätin katsella myös muita malleja.

 

 

Onneksi tulin katsoneeksi myös muita, sillä pienen odottelun jälkeen myntiin tuli massiivipuinen, malliltaan yksinkertainen ja siro sekä hyvän kokoiset laidat omaava puoliparvi. Sänky oli alunperin valkoinen, mutta selvää oli jo ostohetkellä, että sänky tullaan maalaamaan. Tytön lempiväri on ollut jo pitkään vihreä ja koska tallissa oli vielä purkin pohjalla seinämaalia viime kesän seinien maalausprojektin jäljiltä, maalasin sängyn samalla sävyllä.

 

Kokonaisuudesta tuli oikein kiva. Vaikka väriä on huoneessa paljon, on tämä Tikkurilan Merenneito (V376) tosi seesteinen vihreä ja samaan aikaan kuitenkin ihan reilustu vihreä, eikä liian harmaaseen taittuva.

 

 

 

Puoliparven alakerta on ollut mieluisa leikkipaikka ja tyttö halusikin heti järjestellä nuo kaikki rakkaat korinsa sinne. Ajattelin vielä hommata parven alle lattiatyynyjä ja rakentaa sinne kivan leikkipesän. Sängyn päätyyn seinälle on tarkoitus tehdä liimalevystä sienähylly, mihin saa hyvin lukuvalon iltasatuhetkiä sekä juomapulloa yöllä iskevää janoa varten.

 

 

Iso muutos huoneen ilmeeseen ja myös toiminnalliseen puoleen alle satasella. Tämä oli hyvä ratkaisu, lattiatilaa kun tuntuu tarvitsevan koko ajan enemmän ja enemmän leikkeihin.

 

Onko muilla tällaista puoliparvea? Onko ollut kätevä ja tykkääkö lapset leikkiä parven alla? 🙂

 

Sisustusterkuin,

 

Seuraa myös näitä:

IG – decofeast

FB – Sisustussuunnittelu decoFeast.

Pinterest – Sisustussuunnittelu decoFeast.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *