Modernin hirsiaitan sisustus

Modernin hirsiaitan sisustus

 

Eräällä asiakkaallani on viehättävä ja uniikki hirsitalo, jonka pihapiiristä löytyy myös kaunis hirsiaitta. Pääsin sisustamaan aitan viihtyisäksi kesänviettopaikaksi.

 

Aitta on ollut satunnaisessa käytössä, lähinnä vieraiden nukkumapaikkana. Aitta on pieni, mutta korkean huonekorkeuden vuoksi tilavan tuntuinen. Jyrkät portaat vievät parvelle, missä on hyvin tilaa nukkumapaikalle. Aitasta löytyi omasta takaa pieni mäntyinen pirttikalusto, puinen levitettävä sohva sekä pari taulua. Lisäksi aitassa oli säilytetty pinnasänkyä vauvavieraita varten, joka nyt sai kuitenkin väistyä.

 

 

Viihtyisä kesäpesä

Aitasta haluttiin saada rento ja seesteinen kesäpesä, missä vieraat edelleen voivat viihtyisästi majoittua ja minne asukas itsekin voi halutessaan mennä rentoutumaan hyvän kirjan parissa tai viettää yönsä parvella vaihtelun vuoksi. Aitta sisustettiin osittain asiakkaan olemassa olevilla kalusteilla ja inspiraatio koko aitan tunnelmaan lähti kauniista perintö raanusta, joka ripustettiin seinälle. Aitan taulut ovat myös tärkeät.

 

Hirsi on elementtinä erittäin kaunis, tunnelmallinen ja jylhä. Sisustuksen haluttiin olevan seesteinen ja lämmin sekä samaan aikaan raikas. Luonnonmateriaalit sekä seesteiset, luonnonläheiset värit oli kohteeseen oikea valinta. Raanun kaunis punainen antaa pienen väriroiskeen ja tuo jännitettä kokonaisuuteen.

 

Uutena tilaan hankittiin Adean säkkituoli (mikä on erityisen ihana löhöilyyn!), juuttimatto, pellavaverho sekä pari koristetyynyä. Muut tuotteet löytyivät asiakkaan omasta takaa, jotka otettiin aitassa käyttöön. Kauniisti patinoituneet vanha peili ja naulakko sijoitettiin heti sisäänkäynnin viereiselle seinälle. Aitan sisustuksessa uusi ja vanha kohtaa selkeällä ja kauniilla tavalla.

 

 

 

Stailausterkuin,

Instagram – decofeast

Facebook – Sisustussuunnittelu decoFeast.

Pinterest – Sisustussuunnittelu decoFeast.

YouTube – Sisustussuunnittelu decoFeast.

 

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *