Pinnalla juuri nyt

Pinnalla juuri nyt

 

Olen viime aikoina huomannut inspiroituvani hyvin eri tyyppisistä asioista, joista olen aiemmin saattanut saada intoa ja ajatuksia työhöni. Inspiroituminen on lähtenyt ihan konkreettisista kalusteista, sävyistä ja materiaaleista. Mutta olen huomannut saavani paljon myös tunnelmasta. Yleisesti fiiliksestä ja siitä, miltä jokin tila tuntuu.

Kasasin tähän postaukseen minua tällä hetkellä eniten inspiroivat elementit, sävyt ja tyylit. Erityisesti sisustustyyli, mikä tällä hetkellä kiehtoo minua erityisen paljon, on yllättänyt jopa minut itsenikin!

 

 

Sävyt

 

Olen murrettujen luonnonsävyjen ystävä ja viime aikoina väripaletti mielisävyjen suhteen on mennyt kohti entistä enemmän harmoonisempia sävyjä ja niiden yhdistelmiä. Mudan ja hiekan eri sävyt, lämpimät valkoiset ja greiget näyttää erityisen hyvältä. Myös hyvin harmaalla taitetut, roosan ja violetin sävyt miellyttää sekä konjakin eri sävyt.

 

 

 

Tummasta puusta olen aina pitänyt todella paljon (myös silloin, kun se oli todella out), joten tumman puun tämän hetkinen pinnalle tulo saa oloni erityisen kotoisaksi.

 

 

 

Kukat

En ole ollut koskaan erityisen kova kukkatyyppi ja leikkokukkienkin suhteen olen melko ronkeli. Hetkittäin olen kuitenkin huomannut inspiroituvani myös kukkasista. Erityisesti kukkivat oksat on pysäyttäneet minut inspiroitumaan – hennon kukan ja oksan kontrasti puhuttelee.

 

 

 

 

 

Lasi

Lasia on viime vuosina nähty enemmän sisustuksissa, erityisesti trendikkäiden lasiseinien ja tilanjakajien muodossa. Mielestäni lasi elementtinä on todella hyvä ja toimiva varsinkin pienissä asunnoissa ja tiloissa. Se antaa lisää tilantuntua, kun näkymä tilassa ei katkea.

Reilun vuoden ajan minulla on ollut vahva fiilis, että lasipöydät tulee olemaan pian suuri trendi ja pikku hiljaa niitä onkin näkynyt olevan taas enemmän tarjolla. Pieneen tilaan lasipöytä on erityisen hyvä valinta, sillä kokonaisuus pysyy hyvin ilmavana.

 

 

Kuva

Kuva

 

 

Hampton’s Style

Kuten alussa jo mainitsin, inspiroituminen kyseisestä tyylistä hieman yllätti aluksi itsenikin. Mutta tarkemmin kun asiaa tarkastelin, pidän kovasti klassisesta sisustustyylistä sekä näyttävistä kokonaisuuksista. Tälle hyvin jenkkimäiselle tyylille ominaista on aidot luonnonmateriaalit, kookkaat huonekalut ja näyttävät kokonaisuudet. Inspiroidun tällä hetkellä suuresti tästä tyylistä, kuitenkin sillä oletuksella, että mukana on juurikin modernia ja klassista twistiä. Kiinteät, seinään upotetut hyllykokonaisuudet ihastuttaa paljon myös, jotka on ominaisia tyylille. Olenkin löytänyt itseni useamman kerran haaveilemasta sellaisesta kotiinikin.

 

 

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

 

 

Vastapainoksi hennoille kukille ja hulppealle jenkkityylille, olen myös inspiroitunut leffoista ja sarjoista. Enkä puhu nyt Remppa vai muutto -sarjasta, vaan enemmänkin Viikingit ja erilaiset sci-fi leffat -tyyppisistä ohjelmista. Inspiraatio onkin siitä mielenkiintoinen, että se voi syttyä niin erilaisista lähtökohdista, olla selkeä idea tai vain pieni murunen jostain poimittuna, joka voi kasvaa ideoidessa alkusysäyksestä aivan eri kontekstiin. Ja se ei haittaa – tärkeintä on inspiroituminen.

 

Terkuin,

 

 

Instagram – decofeast

Facebook – Sisustussuunnittelu decoFeast.

Pinterest – Sisustussuunnittelu decoFeast.

 

 

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *