Ideoita printtijulisteita hankkivalle – 3 mielenkiintoista verkkokauppaa!

Ideoita printtijulisteita hankkivalle – 3 mielenkiintoista verkkokauppaa!

 

Viime vuosina printtijulisteet on olleet kovaa huutoa sisustajien keskuudessa, eikä ihme. Printeillä saa edulliseen hintaan sisustettua kotia ja vaihtoehtoja on runsaasti. Kehyksiä ja taulujen asettelua vaihtamalla saa hetkessä kotiin uutta fiilistä ja sisustus päivittyy edullisesti ja pienellä vaivalla. On mukavaa, että taidejulisteet on monipuolistuneet vuosien aikana ja valinnan varaa löytyy.

 

Monelle tuttu Desenio lienee sisustajien keskuudessa yksi tutuimmista verkkokaupoista, mistä voit tilata printtijulisteita oman tyylisi mukaan. Valinnan varaa löytyy, tuotteet päivittyy ja lastenhuoneen seinille löytyy julisteita niin ikään. Kannattaa siis kurkata myös Desenio, mutta tässä postauksessa nostan muutaman muun printtijulisteita myyvän verkkokaupan tapetille. Mikäli halajat seinillesi taideprinttejä, joihin et voi muiden seinillä törmätä rajattua määrää enempää, katso alla olevat verkkokaupat ja ihastu tarjontaan! Tarjolla grafiikkaa, nykytaidetta  ja paljon muuta.

 


 

Hein Studio

Hein Studio on tansakalainen suunnittelustudio ja sijaitsee Kööpenhaminassa. Hein Studio toimii monipuolisesti sisustusalalla ja heidän sivuillaan on aivan ihana julisteshoppi. Useat julisteet on ’limiten edition’, joten jos halajat jonkun printin itsellesi – toimi! Hein Studion printtejä löydät muualtakin maailmalta, mm. Norjasta Houz -sisustusliikkeestä. Heiltä löytyy myös verkkokauppa, joka on muuten aivan erityisen ihana – suosittelen tutustumaan 🙂

 


 

Anouk studio

Anouk studio on kotimainen nykytaidejulisteita myyvä verkkokauppa. Anouk studio tekee yhteistyötä kotimaisten ja ulkomaisten taiteilijoiden kanssa ja heillä on aina rajattu määrä yhtä printtiä saatavilla. Harmittaa vieläkin, että jahkailin yhden julisteen kanssa turhan pitkään ja se myytiin loppuun. Kurkkaa Anouk Studion nettisivut, juliste tarjonta ja taiteilijat, joiden julisteita he myyvät.

Tuotteet vaihtuvat neljä kertaa vuodessa ja kesäkokoelma 2018 tulee myyntiin 1.7., eli ihan pian!

 


 

Society6

Society6 on monipuolinen julisteita myyvä verkkokauppa ja tarjonta todella on laaja! Varaa aikaa, kun lähdet selaamaan tätä kauppaa läpi ja varaudu, että loppu tulemana voi olla julisteähky. Olen tilannut täältä muutamat julisteet, joista mieluisin lienee miehen huoneeseen tilaamani Star Wars -juliste. Society6 eroaa Anouk Studiosta ja Hein Studiosta siten, että heidän printit ei ole rajattuja määrällisesti, mutta itse en ole törmännyt hirveästi samoihin printteihin somessa ja sisustuskanavilla. Johtunee laajasta valikoimasta, jolloin sama juliste ei eksy niin monen olohuoneeseen.

Julisteiden lisäksi Society6 myy mm. tapetteja, tekstiilejä ja reppuja hienoilla printeillä, joten kannattaa tutustua valikoimaan. Julisteet on tosi laadukkaita, mutta muista tuotteista ei ole henkilökohtaista kokemusta.

 


 

Siinäpä muutama verkkokauppa läpi koluttavaksi julistenälkään. Oliko nämä jo entuudesta tuttuja vai löytyikö uusia tuttavuuksia? Lähtikö julisteita tilaukseen?

 

Sisustusterkuin,

Instagram – decofeast

Facebook – Sisustussuunnittelu decoFeast.

Pinterest – Sisustussuunnittelu decoFeast.

YouTube – Sisustussuunnittelu decoFeast.

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *