TILA- JA SISUSTUSSUUNNITTELUA YRITYKSIIN JA KOTITALOUKSIIN - verhoilupalvelut julkitiloihin ja yrityksiin

Sisustussuunnittelu


toimiva ja kaunis tila luo hyvinvointia

 

Tilojen sisustus ja toimivuus vaikuttaa merkittävästi hyvinvointiimme ja viihtyvyyteen, niin arjessa kuin juhlassa. Toimiva tila luo perustan arjen pyörityksen helppoudelle ja työn teon mielekkyydelle. Ympäristön viihtyvyydellä ja sisustuksen fokusoinnilla voidaan vaikuttaa suuressa määrin ihmisten käyttäytymiseen ja mielialaan eri tiloissa.

 

 

Sisustussuunnittelu decoFeast.

 

Tarjoan tila- ja sisustussuunnittelupalvelut kotitalouksiin sekä julkitiloihin. Suunnittelukohde voi olla kylpyhuoneen remontti tai koko huoneiston kattava sisustussuunnitelma. Jos tarve on päivittää vain pintamateriaaleja, valaistusta tai miettiä uusia huonekaluja, autan sinua myös pienemmissä sisustushaasteissa ja -toiveissa. Laadin tapauskohtaisen suunnittelutarjouksen maksuttoman tarjouskäynnin perusteella (Jyväskylä ja lähiseutu). Toteutan myös tekstiiliompelut ja pienet verhoilutyöt tilauksesta.

 

Suunnittelijana kokoan asiakkaan tarpeet ja toiveet eheäksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi. Suunnitelmaa tehdessä otan huomioon tilaan kohdistuvat tarpeet, haasteet ja mahdollisuudet. Ulkopuolisen silmin näen kohteen mahdollisuudet helpommin, sillä usein omalle kodille tullaan hieman “sokeiksi”, eikä aina nähdä kaikkea potentiaalia mitä asunto tai tila pitää sisällään. Asiakkaan oma tyyli ja toiveet ovat ensisijaiset, joiden pohjalta suunnitelmaa lähdetään tekemään. Sisustusalan ammattilaisena olen kiinnostunut kaikista tyylisuunnista ja osaan myös sekoitella eri tyylejä luovasti ja toimivasti yhteen. Suunnittelutöihini pääset tutustumaan portfoliosta.

 

Suunnittelijana haluan luoda ajattomia ja toimivia tiloja ja sisustuksia. Yritykseni arvoja on luonnonmukaisuus, eettisyys ja persoonallisuus, joita haluan asiakkaan suomien mahdollisuuksien mukaan vaalia myös suunnittelutöissäni.

 

Ota askel unelmiesi kotia jo tänään ja ota yhteyttä!


 

 

    Palvelut

 

TILA- JA SISUSTUSSUUNNITTELU

Tilasuunnittelu on tärkeää niin uudis- kuin saneerauskohteissa. Hyvin suunnitellut toiminnot eri tiloissa helpottavat arkea ja luovat pohjan asumiselle ja toiminnalle. Sisustussuunnitelma pitää sisällään täyden suunnitelman uudis- tai saneerauskohteeseen tai pienemmän suunnitelman tiettyyn kodin tai yrityksen tilaan. Mikäli tarve on uudistaa tekstiilejä tai päivittää huonekaluja, sisustussuunnittelu tuo avun pienempiinkin tarpeisiin. Sisustussuunnittelupalvelu pitää sisällään asiakkaan tarpeen mukaan mm. pohjapiiroksen, huonekortit, seinäkuvat sekä kohteen 3D-luonnokset. Sisustussuunnittelu alkaa maksuttomalla tarjouskäynnillä kohteessa, ota yhteyttä minuun jo tänään ja sovitaan treffit! Tuntihintani on 55€.

 

  • Pintamateriaalisuunnitelma
  • Kiinto- ja irtokalustesuunnitelma
  • Tekstiilisuunnitelma
  • Sisustusvalaistussuunnitelma

________________________________

 

TEKSTIILISUUNNITTELU

Aina tilan ilmeen uudistaminen ei vaadi isoja muutoksia. Joskus pelkkä tekstiilien päivitys on riittävä saamaan haluttu lopputulos. Toimivalla tekstiilisuunnittelulla taataan tilan kalusteiden ja pintojen pitkäikäisyyttä, luodaan tunnelmaa ja  helpotetaan pintojen puhtaana pitoa. Tekstiilisuunnittelu pitää sisällään verhojen, mattojen, sisuste- ja makuuhuonetekstiilien valinnat.

Tekstiilisuunnittelulla saadaan muokattua tehokkaasti myös yrityksien edustustiloja ja toimistoja haluttuun ulkonäköön.

Minulta saat myös ompelupalvelut ja avun kodin pieniin huonekaluverhoilua vaativiin kohteisiin. Kysy lisää!

________________________________

IDEAKÄYNTI –  KONSULTOINTI

Ideakäynnillä (2h) voimme yhdessä pohtia kodin ilmeen uudistusta, miettiä irtokalusteiden sijoittelua tai katsoa kodin seinäpintojen ja tekstiilien sävyvalintoja. Joskus ilmeen uudistus ei kaipaa konsultointia suurempaa. Ideakäynnin hinta on 250 €.

Konsultaatio ei sisällä laadittavia dokumentteja.

________________________________

 

MYYNTISTAILAUS

Mikäli olet aikeissa myydä asuntosi ja kaipaat myyntikohteesi sisustuksen päivittämistä myyntiä vauhdittamaan, olen apunasi.

Ulkopuolisen silmin hahmotan nopeasti mitä asunnossa tulee tehdä, jotta ilme on myyvempi. Saat kirjalliset ohjeet muutoksia varten.

Tarvittaessa voit tilata myös täyden stailauspalvelun, jolloin teen tarvittavat muutokset kohteessa ja otan puolestasi myyntikuvat.

________________________________