Syksy on sisustamisen aikaa

Syksy on sisustamisen aikaa

 

Syksy tuo tullessaan kauniit ja inspiroivat värit luontoon ja pimenevät illat houkuttelee sytyttelemään kynttilöitä ja tunnelmavaloja. Syksy on ehdottomasti sisustamisen kulta-aikaa.

 

Kesä 2018 piti hyvänä erityisellä lämmöllään. Heinäkuinen kesäloma on jo takana, töihin on käyty jälleen käsiksi ja elokuukin jo lähentelee puoltaväliä – kesä joskin tuntuu edelleen jatkuvan. Tosin hieman viileämpänä jo. Ulkona on havaittavissa syksyn raikas, mutta lempeä tuoksu. Alku syksy on vuodenajoista ehdottomasti lempparini.

 

Syksyllä tapahtuu myös sisustusrintamalla paljon ja monenlaista. Syksy lieneekin sisustajalle yksi aktiivisimmista ajoista, eikä pelkästään kotona tapahtuvan, toisinaan jopa hurmokseen taipuvan pesänlaiton vuoksi, vaan myös mielenkiintoisten tapahtumien, messujen ja markkinoille tulevien uutuus mallistojen vuoksi.

 

Kuva/ Finnis Design Shop – Marimekko

 

Kuva/ Ellos

 

 

IKEAn uusi kuvasto

IKEA lanseeraa joka syksy seuraavan vuoden kuvastonsa ja uuden kuvaston julkituloa odotetaan aina jännittävissä tunnelmissa. Niin sisustuksesta kiinnostuneet harrastajat, kuin myös alan ammattilaiset odottavat uutta kuvastoa mielenkiinnolla. IKEAn uutta kuvastoa aletaan jakamaan kotitalouksiin ensi viikolla (jossain päin Suomea jo tosin jaettu) ja viikon vaihteessa se on myös selattavissa sähköisessä muodossa. Torstaina, eli huomenna, olen menossa Helsinkiin uuden kuvaston lanseerausiltaan, joten mikäli haluat nähdä makupaloja ja tunnelmia ennakkoon, kannattaa ottaa Instagramin puolella tilini seurantaan (decofeast) ja muistaa myös katsella storyn tarinoita.

 

Kuva/ IKEA

 

 

Helsinki Design Week ja Habitare

Helsinki Design Week on pohjoismaiden suurin muotoilutapahtuma, joka järjestetään 6.-16.9.2018. Design Week tuo Helsinkiin yli 200 tapahtumaa muotoilun ystäville ja ammattilaisille. Ehkä haluat vierailla Vuoden nuori muotoilija 2018 -palkinnon voittajan, puuseppämestari Antrei Hartikaisen palkintonäyttelyssä tai kiinnostut ABL-Laattojen Pop Up Showroomista, missä pääset ihastelemaan kauniita, jopa taideteoksia muistuttavia keraamisia laattoja. Helsinki Design Week tarjoaa mm. sisustuksen, arkkitehtuurin, palvelumuotoilun, kestävänkehityksen, graafisen- ja tekstiilisuunnittelun aihepiirien ympärille paljon nähtävää ja koettavaa. Design Week tarjoaa tekemistä myös lapsille. Tapahtuman vuoden teemana on TRUST.

 

Kuva/ Helsinki Design Week

 

Habitare kruunaa Design Weekin. Habitare on suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma, missä pääset tutustumaan yli 400 näytteilleasettajan tuotteisiin. Habitaren yhteydessä järjestettävä Habitare Pro on näyttely, ammattilaisohjelma ja B2B-ostotapahtuma arkkitehtuurin, muotoilun, tilasuunnittelun ja valaistuksen ammattilaisille. Habitare järjestetään Helsingin messukeskuksessa 12.-16.9.2018.

 

Habitareen tulossa lippuja arvontaan myöhemmin täällä blogin, Instagramin tai Facebookin puolella – ota siis kanavat haltuun.

 

 

Kuva/ Habitare – Messukeskus

 


 

Sisustusalan tapahtumien ja menojen lisäksi syksy näyttää täyttyvän onnekseni myös töillä. Töiden puolesta minulla on ihania suunnittelukohteita, joista yksi isompi projekti työllistää minua lähemmäksi loppu vuotta. Kotosalla syksyn tullen aion sisustella kevyesti. Tein juuri keittiöön pienensuuren pintaremontin (tästä lisää myöhemmin), joten luulen sisusteluni nyt painottuvan enemmän käytännöllisiin ja esteettistä silmää hiveleviin purnukoihin, leikkuulautoihin ja puukapustoihin – keittiön kauniisiin käyttöesineisiin. Ja ehkäpä hankin makuuhuoneeseen jo hyvän aikaa himoitsemani kauniin väriset pellavalakanat.

 

Ihanaa alkavaa sisustussyksyä kaikille!

 

♥:

 

Instagram – decofeast

Facebook – Sisustussuunnittelu decoFeast.

Pinterest – Sisustussuunnittelu decofeast.

 

 

 

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *