Syksyiset moodboardit

Syksyiset moodboardit

 

Syksy on vuodenajoista ehdottomasti lempparini. Luonto vaihtaa väriä kauniiseen ruskaan ja tuulessa on havaittavissa tietynlainen haikeuden tunne – menneen kesän viimeiset tunnelmat häviävät syksyn tuulten mukana ja sää kääntyy pikku hiljaa viileämpään.

Syksy on monille myös kodinsisustamisen urakka-aikaa – kesäkuosit vaihtuu syksyn sävyihin, lämpöiset viltit ilmestyy nojailemaan sohvien ja nojatuolien käsinojiin ja kynttilät kaivetaan kaapin perukoilta. Ihana syksy!

Itselläni ei ole tällä haavaa tarvetta hankkia uusia vilttejä tai tyynynpäällisiä, verhoja tai mattoja, mutta kokosin itseäni tällä hetkellä erityisen paljon miellyttäviä tuotteita syksyiseen moodboardiin.

Murretut ja pehmeän seesteiset hiekan, punasaven ja harmaiden eri sävyt miellyttää silmää erityisen paljon. Materiaalien kontrastit on oma kestosuosikki eikä musta värinä koe inflaatiota minun silmissäni tuskin ikinä. Viherkasvit tuo raikkautta kokonaisuuteen kuin kokonaisuuteen.

 

 

 

ellos / anno collection / hemtex / indiska / majashop / finlayson / clasohlson / plantagen

 

 

Mitä hankintoja sä olet tehnyt sisustukseen? Joko on kynttilöitä polteltu ja viltit kaivettu viileitä iltoja lämmittämään?

 

Syysterkuin,

 

Instagram – decofeast

Facebook – Sisustussuunnittelu decoFeast.

Pinterest – Sisustussuunnittelu decoFeast.

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *