Syksyn viemää – muistilista yrittäjälle

Syksyn viemää – muistilista yrittäjälle

 

Syksy se on porhaltanut eteenpäin ja hujahtanut miltei ohi kokonaan ilman, että on juuri ehtinyt sitä sen enempää ihmettelemään. Alku syksyn aurinkoisten säiden ja kauniiden ruskamaisemien vaihduttua harmaaseen tihkusateeseen ja päivä päivältä pimeneviin iltoihin, on fiiliksetkin olleet sen mukaiset. Millä nostattaa kaamosajan tunnelmia ja saada lisää virtaa arkeen? Näiden kysymysten ääreltä olen viime aikoina itseni löytänyt usemman kerran, kun töiden jälkeen olen sohvan nurkkaan tyynykokoelmani sekaan kömpinyt.

 

Aikaa itselle

 

Pian tulee vuosi täyteen, kun yritykseni Sisustussuunnittelu decoFeast. näki päivänvalon ja nykyään päivät pyörii luonnollisesti sisustusasioiden ympärillä, niin töissä kuin vapaalla. Olen intohimoinen sisustaja, mutta täytyy myöntää, että enää ei jaksa niin intensiivisesti sisustuslehtiä selailla, mitä ennen yritystä. Olenkin kaivannut tasapainoa arkeen ja löytänyt sen uinnista. Pari kolme kertaa viikossa pulahdan altaaseen ja kauhon kilometrin tai kaksi. Tuona aikana ajatus lepää ja mieli virkoaa.

 

 

 

 

Verkostoidu ja tapaa muita yrittäjiä

Syksyn aikana olen päässyt työstämään useampaa suunnitteluprojektia ja niiden päälle opinnot on pitänyt syksyn kiireisenä. Parin viikon rutistus vielä edessä erään projektin ja koulutyön parissa, jonka jälkeen niiden osalta hellittää. Yrittäjän elämä vaatii tasapainoittelua jaksamisen kanssa ja erityisesti näin yksinyrittäjänä sitä kaipaa välillä työyhteisöä ympärille, jonka kanssa voisi asioita työstää tai vaihtaa pari ajatusta ja kuulumisia. Tähän liittyen täytyy taas ottaa aktiivisemmin osaa erilaisiin verkostoitumistapahtumiin, joita monet tahot maksutta järjestää yrittäjille tai sellaisiksi aikoville. Myös MIB (mothers in business) on erityisen hyvä verkosto, jonka iltamiin täytyy taas alkaa aktiivisemmin ottamaan osaa. Tämänkaltaiset iltamat ja kohtaamiset on erittäin tärkeitä ja antaa paljon, kun tekee töitä yksin.

 

Valoa elämään

Nyt syksyn pimeänä aikana huomaa myös eron energiatasossa, kun auringosta ei valonsäteitä irtoa. En ole kova matkustelemaan, mutta matka jonnekin lämpöiseen auringon alle kyllä kutkuttelisi tämän harmauden keskellä. Nyt kun se ei kuitenkaan ole mahdollista, täytyy hakea apua toisaalta. Muistin kaapin perukoilla olevan kirkasvalolampun josta toivon saavani apua tilanteeseen.

 

Näillä eväillä aion saada loppu syksystä hieman kevyemmän. Myös joulukuulle varattu kylpyläloma perheen kanssa motivoi!

 

 

Mitä sinun syksyysi kuuluu ja mitkä on sinun vinkkisi syksyn harmauden selättämiseen?

 

Syysterkuin,

 

Instagram – decofeast

Facebook – Sisustussuunnittelu decoFeast.

Pinterest – Sisustussuunnittelu decoFeast.

 

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *