Toimitilojen visuaalisen ilmeen päivitys – Onko sen aika?

Toimitilojen visuaalisen ilmeen päivitys – Onko sen aika?

 

Yrityksen visuaalista ilmettä on hyvä uudistaa välillä ja sen tulisi muuttua maailman sekä yrityksen brändin mukana. Muutokset tulee tehdä harkiten yrityksen brändiä kunnioittaen ja huolellisesti suunnitellen. Tämä koskee myös yrityksen tilojen sisustusta – onko aika päivittää toimitilojen ilmettä?

 

Toimitilojen sisustus ja toimivuus vaikuttaa suuresti työn teon mielekkyyteen, toiminnan tehokkuuteen ja asiakasviihtyvyyteen. Ympäristön viihtyvyydellä ja sisustuksen fokusoinnilla voidaan tehokkaasti vaikuttaa ihmisten käyttäytymiseen ja mielialaan eri tiloissa. On huomattu, että useimmilla toimialoilla keskimäärin kolmen – viiden vuoden välein yrityksen uudistunut ilme on tukenut yritystoimintaa ja vaikuttanut hyvin positiivisesti asiakasviihtyvyyteen ja -pysyvyyteen, mutta myös edesauttanut työntekijöiden työhyvinvointia sekä viihtyvyyttä työpaikalla. Toimitilojen viihtyisät tilat ja ajan hengen mukainen ilme kertoo siitä, että yritys on valmis panostamaan asiakkaiden ja työntekijöidensä viihtyvyyteen ja parhaimmassa tapauksessa se voi myös tarjota kilpailuetua muihin alan tekijöihin verrattuna yksinkertaisesti sillä, että erottuu muista.

 

 

Kun visuaalista ilmettä muutetaan, se henkii yrityksen pysyvän tässä ajassa ja näyttää aina tuoreelta.

 

 

Visuaalisen ilmeen vanhentuminen voi johtua siitä, että ilme on suunniteltu silloisten trendien mukaan, eikä siksi enää näytä ajankohtaiselta tai mielenkiintoiselta tässä ajassa. Ajattoman ilmeen suunnittelu voi olla hyvä idea, sillä se kestää kauemmin aikaa, mutta viihtyvyyden ja asiakaspysyvyyden kannalta myös ajatonta ilmettä on hyvä maustaa aika ajoin edes pienellä twistillä. Tämä virkistää tilojen ilmettä ja tuo mielenkiintoa ympäristöön. Yrityksen toimitilojen ilmettä kannattaa siis välillä päivittää ja sen tulee muuttua maailman mukana.

 

Myös pienillä, hyvin suunnitelluilla muutoksilla voidaan saada yrityksen tilojen ilmettä nostettua tähän päivään, joka vaikuttaa suuresti viihtyvyyteen ja sen kautta myyntiin.

 

 

 

 

Milloin sinun yrityksesi toimitilojen ilmettä on viimeksi päivitetty? Mikäli kaipaat apua muutosten suunnittelussa, otathan yhteyttä!

 

Sisustusterkuin,

Instagram – decofeast

Facebook – Sisustussuunnittelu decoFeast.

Pinterest – Sisustussuunnittelu decoFeast.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *