Uusia alkuja ja rohkeita tekoja

Uusia alkuja ja rohkeita tekoja

 

Vuosi vaihtui ja uuden vuoden mahdollisuudet siintää edessä. Vuosi 2019 tuo tullessaan paljon uusia kokemuksia, heittäytymistä uuden eteen ja epämukavuusalueelle menemistä – kuulostaa jännittävältä. Ehkä myös hieman pelottavalta, mutta samaan aikaan kasvulta ja uuden oppimiselta.

 

Mitä kaikkea onkaan edessä!

 

Heti tammikuun alussa saan juhlia yritykseni Sisustussuunnittelu decoFeast.in synttäreitä. Vuosi tulee täyteen ja homma rullaa. Ensimmäinen vuosi on ollut asioiden opettelua ja muistin virkistystä monen asian edessä, jotka kuuluu yrittäjän elämään. Palveluiden markkinointia, verkostoitumista, suunnittelutöitä, opiskelua, onnistumisia ja jokunen oppirahakin on maksettu. Tuntuu siltä, että ensimmäinen vuosi meni hommaa starttaillessa, siipiä hieman pyristellessä auki ja nyt toisen vuoden käynnistyttyä saataisiin vauhtia jo hieman lisää.

 

 

Uuden vuoden ja synttäreiden kunniaksi päivitin yritykseni logoa sekä nettisivuja. Kaipasin yrityksen logoon ja sivujen ilmeeseen freesimpää fiilistä, mutten kuitenkaan haikaillut täyskäännöksestä. Päivitetty logo on entiseen verrattuna informatiivisempi ja näin ollen myös asiakasystävällisempi. Värimaailma ja kuvio pysyi samana, mutta sana ’sisustussuunnittelu’ oli mielestäni fiksua sisällyttää logoon. Nettisivuja selkeytin sivujen ulkonäön ja tekstien osalta, sekä lisäsin sisältöä.

 

Pyrkimykseni oli tuoda enemmän esiin omaa arvomaailmaani suunnittelijana ja omaa visiotani siitä, minkä vuoksi toimin ja haluan toimia suunnittelijana. Haluan lisätä viihtyvyyttä ja hyvinvointia ympärillämme.
Viihtyisät tilat luo hyvinvointia.

 

Minulle on tärkeää, niin suunnittelijana kuin yksityisenä henkilönä, että tilassa on hyvä olla. Ei väliä, onko tila kodin olohuone, julkinen kohtaamispaikka tai työpaikan pieni ja pimeä taukotila. Jokainen tila on tärkeä kuitenkin tehdä viihtyisäksi, sillä se lisää hyvinvointia ympärillämme. Kun tila on viihtyisä, ihminen viihtyy ja on onnellisempi. Ja onnellisuus on kaikki kaikessa.

 

Halusin myös tuoda julki minulle tärkeitä asioita, kuten paikallisuutta ja suomalaisen työn arvostamista. Paikallisuus ja suomalaisen työn arvostaminen on minulle tärkeitä arvoja ja teen enemmän kuin mielelläni kotimaisten pienyrittäjien ja -yritysten kanssa yhteistyötä, sekä tuen paikallista osaamista myös suunnittelutöiden kautta.

 

Hyvää oloa ja seesteisempää arkea ja elinympäristöä sivuaa myös aihe, jonka tiimoilta olen puhumassa maaliskuussa Jyväskylän Rakennusmessuilla. Osallistun messuille näytteilleasettajana ja minua pyydettiin myös pitämään 3o minuutin tietoisku messujen jokaisena päivänä. Tervetuloa siis kuuntelemaan puheenvuoroani messuille B-hallin lavalle perjantaina ja lauantaina klo 13.00 ja sunnuntaina klo 12.00. Aiheena on Rauhaisa koti – Aistiesteetön sisustaminen. Luulen, että aihe on monille jollain tapaa tuttu, mutta osalle käsitteenä varmasti myös hieman vieras. Kirjoitan lähiaikoina blogiin myös aiheesta.

Odotan alkaneelta vuodelta paljon. Tiedän, että töitä täytyy tehdä kovasti ja asiakashankintaan sekä markkinointiin saa käyttää rutkasti edelleen aikaa ja energiaa, mutta olen varma, että uurastus palkitaan.  Odotan vuodesta 2019 edeltäjäänsä töiden osalta vauhdikkaampaa, haaveiden osalta uskaliaampaa, turhien asioiden suhteen stressittömämpää (ja toki muutenkin) ja terveyden kannalta suotuisampaa. Tästä vuodesta tulee superhyvä!

 

Tsemppiterkuin,

 

Instagram – decofeast

Facebook – Sisustussuunnittelu decoFeast.

Pinterest – Sisustussuunnittelu decoFeast.

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *