Väriä elämään – Tikkurila Color Now ja vuoden väri 2019

Väriä elämään – Tikkurila Color Now ja vuoden väri 2019

 

Tikkurilan seuraavan vuoden väri lanseerataan aina näin loppu vuodesta ja mennyt marraskuu paljasti vuoden 2019 värin sekä värikokoelman. Vuoden väri valittiin elinvoimaisuuden ja leikkisyyden vuoksi ja värikokoelma viestii niin ikään optimistisuutta, energiaa ja intoa.

 

Vuoden 2019 väri – K319 Flamingo

Flamingo on väriltään persikkainen, vahvasti Miami-fiilistä huokuva energiapläjäys, joka varmasti jakaa mielipiteen. Suomalaiset sisustajat ovat tunnetusti kunnostautuneet musta-valko-harmaa-sävyihin kodin sisustuksessa ja tämän vuoden leikkisä väri voineekin monen silmissä kirkua turhan kovaa. Väri voi tuntua vieraalta ja uudelta, vaikka viime vuosina esimerkiksi messuilla on värejä nähty koko ajan enemmän ja enemmän. Tikkurilan väriraadin tekemille valinnoille inspiraation lähteenä on toiminut rajojen rikkominen, flamingot, Miamin maisemat ja optimistinen tulevaisuus.

 

 

 

Color Now 2019

Vuoden värin lisäksi Tikkurilan väriraati valitsee kokonaisen värikokoelman, joka tällä kertaa on väriä täynnä! Värikokoelman ideana on rohkaista värien käyttöön ja testailla aluksi oudoiltakin tuntuvia väriyhdistelmiä. Lähde siis rohkeasti kokeilemaan eri värejä ja yhdistele ennakkoluulottomasti – voit yllättyä miten hienosti ne sopii yhteen.

 

Kokosin Tikkurilan Color Now 2019 -värikokoelman inspiroimana moodboardit, joihin valitsin sisustustuotteita ja -materiaaleja värikokoelman värien mukaan.

 

 

Vihreät

Kuvat: Tikkurila / Hakola / Finnish design shop / verkkokauppa.com

 

 

Punaiset

Kuvat: Tikkurila / Pixers /  Ellos / Finnish design shop / moccamaster

 

 

Siniset

Kuvat: Tikkurila / finnish design shop / trendcarpet / room21

 

 

Keltaiset

kuvat: tikkurila / topi-keittiöt / finnish design shop / milia shop

 

 

Mitä ajatuksia vuoden väri herättää ja mitkä värit lähtee sinulle kokeiluun? Itseäni erityisesti punaisen sävyt puhuttelee. Lieneekö syynä kovaa vauhtia lähestyvä joulu?

 

Värikkäin terveisin,

 

Instagram – decofeast

Facebook – Sisustussuunnittelu decoFeast.

Pinterest – Sisustussuunnittelu decoFeast.

 

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *