Neuvotteluhuoneen muutos

 

Toimivuutta ja uutta ilmettä neukkariin

 

Tehomet Oyn neuvotteluhuoneeseen suunniteltiin ja toteutettiin kesällä 2019 täysi ilmeen muutos. Asiakas tahtoi nostaa neuvotteluhuoneen ilmeen kiinni tähän päivään ja tilan toimintojen mukavuus ja helppous sekä viihtyvyys haluttiin maksimoida.

Tilaan asiakas toivoi lisää raikkautta ja seesteisyyttä. Säilytysratkaisuihin ja keittiönurkkaukseen toivottiin yhtenäistä ilmettä sekä tehokkuutta. Kokonaisuuteen haettiin ajatonta, raikasta, viihtyisää ja edustavaa ilmettä.

 

tehokkaat säilytystilat, miellyttävä akustiikka ja viihtyisä ympäristö

 

Neuvotteluhuone uudistui lattiaa ja kattoa lukuunottamatta täysin. Asiakkaan toiveesta tilan kantavaksi värimaailmaksi suunniteltiin harmaa ja huoneen seinät maalattiin kahdella eri harmaan sävyllä. Tilaan tuotiin uusi kiintokalustekokonaisuus, mikä pitää sisällään myös pienen keittiön. Kalusteessa on integroituna jääkaappi-pakasti sekä astianpesukone. Aamiaiskaappiovien takaa löytyy vesipiste, mikro ja kuivauskaappi. Kalusteesta haluttiin yhtenäisen näköinen, valkoinen ja linjakkaan kaunis kokonaisuus.

 

Tilan akustiikkaan halusin myös painottaa suunnittelussa. Neuvotteluhuoneessa huonekorkeutta riitti ja lattiamateriaalina toimii lattialaatta, mitkä teki tilan akustiikasta kovan. Akustoivina elementteinä tilaan suunniteltiin suuri matto, mikä minimoi tuolien rullien aiheuttamaa kolinaa, takaseinälle ripustettiin akustiikkalevyt sekä ikkunoihin uudet lamelliverhot. Myös verhoillut tuolit ja suuret valaisimet katkaisevat tilassa liikkuvaa ääntä tukien akustiikkaa.

 

Myös pöytä ja tuolit uusittiin. Neuvottelupöydän yllä olevilla valaisimilla haluttiin tuoda ilmettä ja väriä tilaan. Riippuvalaisimien lisäksi kattoon asennettiin uudet upotetut led-valaisimet, mitkä tuo tehokkaan perusvalon koko huoneeseen. Kiintokalusteen tason ylle asennettiin pienemmät riippuvalaisimet tuomaan tunnelmaa.

 

Neuvotteluhuoneen viihtyvyyttä lisättiin seinäruukkuihin istutetuilla viherkasveilla. Kasveiksi valittiin helppohoitoiset kultaköynnökset, jotka puhdistaa myös tehokkaasti huoneilmaa.

 

Toimistokalusteet: EFG Toimistokalusteet Jyväskylä

Kiintokaluste: Nixi Jyväskylä

Maalaus: Mona Mikkonen

Sähkö- ja putkityöt: Sähköpalvelu Ukkonen

 

 

 

 

 

Ennen muutosta

 

 

 

Takaisin portfolioon