PORTFOLIO

 

Teen sisustus- ja tilasuunnittelua monipuolisesti kotitalouksille sekä yrityksille. Nautin kovasti suunnitella niin koteja kuin toimitiloja ja työympäristöjä – kummassakin omat viehätyksensä.

 

Koteja suunnitellessa pyrin kuulemaan mahdollisimman tarkasti asiakkaan toiveet ja ajatukset, jotta lopputuloksesta tulee asiakkaan näköinen. Suunnittelijana myös koen minun tehtäväkseni tuoda asiakkaan tietoon uusia ideoita, näkemyksiä sekä ratkaisuja – myös niitä, jotka saattaa aluksi tuntua hulluiltakin ideoilta.

 

Toimitila- ja työympäristösuunnittelussa erityisen tärkeäksi koen kuulla ajatuksia tilojen suhteen koko työyhteisöltä. Mitkä asiat koetaan haastavina, mihin toivotaan parannusta, mitkä seikat toimii – kaikkia kuulemalla saadaan rakennettua työtiloja, jotka palvelee laajasti niissä toimivia ihmisiä.

Toimitilojen toimivuus ja miellyttävyys on tärkeää asiakkaille ja tukee myyntiä, mutta myös erittäin tärkeää työntekijän jaksamiselle ja viihtyvyydelle.

 


 

 

neuvotteluhuoneen muutosprojekti

Neuvotteluhuone koki täyden muutoksen uuden värimaailman ja kalusteiden myötä. Lue lisää ..

 

 

 

rivitalokolmion sisustussuunnittelu

Rivitalokolmion upea muodonmuutos. Lue lisää ..

 

 

 

Messuosaston suunnittelu – Habitare 2019

Startup-yrityksen messuosaston suunnittelu Habitare -messuille. Lue lisää ..

 

 

 

Suunnittelutoimisto Sisustussuunnittelu decoFeast.

Suunnittelutoimistoni sisustus rakentui eri toimintojen ympärille. Lue lisää ..

 

 

 

Omakotitalon sisustussuunnittelu

Omakotitaloon suunniteltiin rauhallinen ja yhtenäinen tunnelma. Mm. kalusteita järkeistettiin, uusittiin keittiön ilmettä ja päivitettiin seinäpintoja. Lue lisää ..

 

 

Kaupalliset stailaukset

Omien suunnittelutöiden ohessa teen freelancerina myyntiasuntojen stailausta Jyväskylän Bo LKVlle. Lue lisää ..