Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu

 

Tilojen sisustus ja toimivuus vaikuttaa merkittävästi hyvinvointiimme ja viihtyvyyteen, niin arjessa kuin juhlassa. Toimiva tila luo perustan arjen pyörityksen helppoudelle ja työn teon mielekkyydelle. Ympäristön viihtyvyydellä ja sisustuksen fokusoinnilla voidaan vaikuttaa suuressa määrin ihmisten käyttäytymiseen ja mielialaan eri tiloissa. Erityisen lähellä sydäntäni on aistiesteetön sisustaminen, mutta toki toteutan sisustussuunnittelut kaikista lähtökohdista.

 

 

Elämme ajassa, jossa työelämän paineet ja vapaa-ajan odotukset kuormittavat eloamme enenevissä määrin – tällöin kodin ja työympäristön toimivuus ja viihtyvyys nousee erityisen tärkeäksi elementiksi tukemaan jaksamista työssä ja palautumista kotona. Toimiva ja kaunis tila luo hyvinvointia.

 

 

Sisustussuunnittelu decoFeast.

 

Tarjoan tila- ja sisustussuunnittelupalvelut kotitalouksiin sekä julkitiloihin. Suunnittelukohde voi olla kylpyhuoneen remontti tai koko huoneiston kattava sisustussuunnitelma. Jos tarve on päivittää vain pintamateriaaleja, valaistusta tai miettiä uusia huonekaluja, autan sinua myös pienemmissä sisustushaasteissa ja -toiveissa. Laadin tapauskohtaisen suunnittelutarjouksen maksuttoman tarjouskäynnin perusteella (Jyväskylä ja lähiseutu).

Suunnittelijana pyrin kokoamaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta sisustuksesta eheän ja toimivan kokonaisuuden. Suunnitelmaa tehdessä otan huomioon tilaan kohdistuvat tarpeet, haasteet ja mahdollisuudet. Ulkopuolisen silmin näen kohteen mahdollisuudet helpommin, sillä usein omalle kodille tullaan hieman “sokeiksi”, eikä aina nähdä kaikkea potentiaalia mitä asunto tai tila pitää sisällään. Asiakkaan oma tyyli ja toiveet ovat ensisijaiset, joiden pohjalta suunnitelmaa lähdetään tekemään. Sisustusalan ammattilaisena olen kiinnostunut kaikista tyylisuunnista ja osaan myös sekoitella eri tyylejä luovasti ja toimivasti yhteen. Suunnittelutöihini pääset tutustumaan portfoliosta.

 

 

 

Palvelut

 

 

Tila- ja sisustussuunnittelu

 

Tilasuunnittelu on tärkeää niin uudis- kuin saneerauskohteissa. Hyvin suunnitellut toiminnot eri tiloissa helpottavat arkea ja luovat pohjan asumiselle ja toiminnalle. Tilaan oikein suunnitellut materiaalit, sävyt ja kalusteet on niin ikään tärkeä osa asumista.

Sisustussuunnitelma pitää sisällään täyden suunnitelman uudis- tai saneerauskohteeseen tai pienemmän suunnitelman tiettyyn kodin tai yrityksen tilaan. Mikäli tarve on uudistaa tekstiilejä tai päivittää huonekaluja, sisustussuunnittelu tuo avun pienempiinkin tarpeisiin. Sisustussuunnittelupalvelu pitää sisällään asiakkaan tarpeen mukaan mm. pohjapiirokset, huonekortit (kaluste- ja materiaalilistaukset), erilaiset mittapiirokset sekä kohteen 3D-luonnokset. Suunnittelupaketit muodostuu aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Sisustussuunnittelu alkaa maksuttomalla tarjouskäynnillä kohteessa. Ota yhteyttä minuun ja sovitaan treffit! Tuntihintani on 60€.

 

 

Ideakäynti

 

Ideakäynti eli sisustuskonsultaatio kestää kaksi tuntia ja siinä ajassa ehdimme yhdessä asiakkaan kanssa pohtia kodin ilmeen uudistusta, miettiä esimerkiksi irtokalusteiden sijoittelua tai katsoa kodin seinäpintojen ja tekstiilien sävyvalintoja. Joskus ilmeen uudistus ei kaipaa konsultointia suurempaa.

Ideakäynneillä on suunniteltu yhdessä asiakkaitteni kanssa mm. kodin yleisilmeen yhtenäistämistä, katsottu sopivia maalisävyjä kodin eri huoneisiin ja ideoitu tekstiilejä. On myös suunniteltu huonekohtaisesti verhoratkaisuja takkahuoneeseen ja ratkottu lastenhuoneen säilytyshaasteita.

Aina haluttuun lopputulokseen ei tarvita yhdessä ideointia suurempaa suunnitelmaa.

Ideakäynnin hinta on 250€ ja se tapahtuu asiakkaan kotona tai sovitusti esimerkiksi kalusteliikkeessä.

Konsultaatio ei sisällä laadittavia dokumentteja.

 

 

Tekstiilisuunnittelu

 

Aina tilan ilmeen uudistaminen ei vaadi isoja muutoksia. Joskus pelkkä tekstiilien päivitys on riittävä saamaan haluttu lopputulos. Toimivalla tekstiilisuunnittelulla taataan tilan kalusteiden ja pintojen pitkäikäisyyttä, luodaan tunnelmaa ja  helpotetaan pintojen puhtaana pitoa. Tekstiilisuunnittelu pitää sisällään verhojen, mattojen, sisuste- ja makuuhuonetekstiilien valinnat sekä tarvittavat dokumentit muutosten ja hankintojen toteuttamiseen.

Tekstiilisuunnittelulla saadaan muokattua tehokkaasti myös yrityksien edustustiloja ja toimistoja haluttuun ulkonäköön. Tekstiilisuunnittelut alkaen 500€.