Asuntomessut 2019 Kouvola

Asuntomessut 2019 Kouvola

 

Vuoden 2019 Asuntomessut järjestetään Kouvolassa, missä vanha kasarmialue herää uudelleen henkiin asuntomessualueena. Asuntomessujen tämän vuoden teemana on uusin asuminen historiallisessa kasarmimiljöössä. Kyseinen Pioneeripuisto on 1900-luvun alkupuolella tsaarin aikaan rakennettu kasarmialue, missä nyt messualue uusine taloineen rytmittyy kauniisti vanhoja historiallisia rakennuksia kunnioittaen.

 

 

 

 

Kompakteja taloja ja ensiluokkaista senioriasumista

 

Tänä vuonna messuilla nähdään kompakteja pientaloja ja sisustuksiltaan suht maltillisia kohteita, missä on fiksusti mietityt neliöt ja tilat otettu hyvin käyttöön. Kompakti asuminen on tämän päivän trendi, joka kulkee käsikädessä ekologisuuden kanssa. Vuokra-asuminen näyttelee myös isoa roolia messuilla sekä senioriasuminen on viety aivan uudelle tasolle – messualueelta löydätkin kokonaisen korttelin laadukkaita ja persoonallisia senioriasuntoja, missä yhteisöllisyys on iso osa kokonaisuutta. Asuntojen lisäksi korttelista löydät myös kesäkanalan ja SmartPost -pisteen. Toivon, että tämän tyylinen asuminen olisi mahdollista koko ajan suuremmalle osalle senioreista!

 

 

Puuta, väriä ja sisustusvinkkejä

 

Tänä vuonna messuilla nähdään paljon puuta suurissa pinnoissa. Erilaisia puupaneeleja ja rimoituksia on paljon, mitkä inspiroi itseäni paljon. Väriä oli myös runsaasti nähtävillä, mutta myös muutama hillitty, seesteinen vaalea sisustus messuilta löytyy.

 

 

 

Messujen jokainen viikko pyörii eri teemojen ympärillä – harrastusten, sisustamisen, remontoinnin sekä historian ja tulevaisuuden viikot. Sisustamisen viikolla, 22.-28.7. messuvieraat pääsee osallistumaan ensimmäistä kertaa järjestettäville Asuntomessujen opastetuille sisustuskierroksille. Sisustuskierrokset ohjaa Sissarit Ryn Riitta Bergman. Sisustusideoiden perässä kannattaa kipaista myös Pioneerikoulun Trendikotiin ja Sisustusloungeen, mitkä on suunnitellut Sissareiden Malla Tapio. Trendikoti esittelee nimensä mukaisesti tämän hetken trendejä ja longessa pääsee tutustumaan pinnalla oleviin materiaaleihin. Sisustusloungessa saat myös sisustusneuvontaa, joten jos sinulla on kotisi sisustukseen liittyiä haasteita tai kysymyksiä, suuntaa loungeen, missä sissarit antaa ammattitaitoista sisustusneuvontaa.

Kuulun itse myös Sissareihin, joten haluan nostaa ”oman porukan” aikaan saannosta ja messuilla oloa esille.

 
 

Tänä vuonna messuilla nähdään aiempiin viime vuosiin verrattuna maltillisempia kohteita ja sisustuksia, mutta silti mielenkiintoisia sellaisia. Asuntomessut on toki aina paikkakuntansa ja asukkaidensa tarpeiden näköiset, mikä ei voi aina tarkoittaa suuria lukaaleja. Ehkäpä on ihan virkistävääkin nähdä välillä hieman maltillisempaa asuntomessua, mikä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että messut olisi huonot. Hienoja kohteita, missä jokainen messujen järjestäjä ja suunnittelija, rakentaja ja toteuttaja on tehnyt ison työn. Muutamia hyviä ajatuksia ja ideoita tarttui messuilta mukaan, jotka talletan tietopankkiini tulevaisuutta varten.

 

 

Messut Kouvolassa 12.7. – 11.8. välisenä aikana – joko olet käynyt tai meinaatko mennä?

 

Messuterkuin,

 

Instagram – decofeast

Facebook – Sisustussuunnittelu decoFeast.

Pinterest – Sisustussuunnittelu decoFeast.

 

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *