Skandinaaviset taidejulisteet – oma julistesarjani

Skandinaaviset taidejulisteet – oma julistesarjani

Olen talven ja kevään aikana puuhannut, suunnitellut ja toteuttanut omaa julistesarjaa. Ajatus projektiin on kytenyt jo pitkään, mutta toteutustapa kirkastui vasta tässä talven aikana. Halusin luoda jotain pysyvää, kaunista ja ajatonta sisustukseen, missä näkyy kädenjälkeni.

 

Olen maalannut ja suunnitellut neljä erilaista kuvaa, jotka olen teettänyt julisteiksi ja korteiksi. Olen maalannut kuvat akryylimaaleilla paperille ja suunnitellut paperituotteiksi. Sain ensimmäiset testijulisteet tällä viikolla painosta ja haluan heti päästä esittelemään sarjan. Kuvat ei ole parhaimmat mahdolliset, sillä kuvausympäristö on kotosalla haastava. Viralliset kuvat julisteista täytyy käydä ottamassa ammattilaisella, mutta niitä odotellessa fiilistellään näillä.

 

Maalauksilla ei ole nimiä, sillä en halua nimien ohjaavan liikaa niistä muodostuvia mielikuvia – haluan jättää sen katsojalle itselleen.  Jokainen näkee ja kokee abstraktin taiteen omalla tavallaan ja siihen vaikuttaa moni asia – kokemukset, mieltymykset, eletty elämä ja nykyhetki, enkä siksi halua ohjata ajatusten tai mielikuvien syntymistä.

 

 

 

Inspiraation lähteenä maalauksiin on ollut luonto. Mäntyjen punaruskeat rungot, jylhät kalliomaisemat, omat tunnesiteet luontoa kohtaan sekä luonnon kauniit sävyt. Luonto on aina ajaton ja samaan aikaan ajankohtainen.

 

 

 

 

 

 

Kuvien julisteet on kokoa 70×50 ja näistä on tarkoitus teetättää myös postikortteja. Viimeisen kuvan julisteen maalauksesta minulla onkin jo ensimmäiset kortit tehty, joita jaoin Jyväskylän Rakennusmessuilla lahjana messuvieraille. Ajatuksena on löytää julisteille ja korteille jälleenmyyjiä niin verkkokauppa- kuin kivijalkaputiikeista. Pariin paikkaan olen ollut jo yhteydessä ja neuvottelut on käynnissä. Vielä näitä ei siis ole missään myynnissä, mutta toivon mukaan pikimmiten.

 

Jos kiinnostuksesi heräsi ja haluat omaan kotiisi julisteita pikapuoliin, ota rohkeasti yhteyttä minuun sähköpostitse [email protected] – saadaan kyllä juliste seinällesi.

Jos sinulla on oma verkkokauppa tai kivijalkaliike, minne julisteeni sopisivat myyntiin, otathan yhteyttä.

 

 

 

Mitä pidät julisteista? Mikä on lempparisi ja mitä ajatuksia ne herättää sinussa?

 

Jos pidit julisteistani, olisin erittäin kiitollinen, jos jakaisit tämän julkaisun somekanavillasi. Ehkä tuttavissasi on ihminen, joka etsii omaan valikoimaansa myyntiin julisteideni tyylistä tuottetta.
Kiitos sinulle.

 

 

 

Terveisin,

Instagram – decofeast

Facebook – Sisustussuunnittelu decoFeast.

Pinterest – Sisustussuunnittelu decoFeast.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *